Ďakovné listy od klientov

Liečenie - ďakujem

Ahoj Marion,
tvoj zásah bol úspešný! Asi po 45 min. mohla moja žena vstať a urobiť zopár krokov. Doteraz nemá takmer žiadne bolesti. Dal som jej ešte termofor a namastil som jej pravú nohu. Teraz leží v posteli a spí. Ďakujem za krásny včerajší deň,- a za tvoju rýchlu pomoc dnes. SRDEČNE vás pozdravujeme…

Poďakovanie

Vážený týme "Bílé magie",
když jsme se poprvé dostala na vaše stránky a měla jsem v manželství problém, tak jsem si řekla, že je to znamení a že se mám s Vámi kontaktovat. V té době jsem ani netušila, kde se posunu, jen jsem věřila, že mi dokážete pomoci.
Dnes, tím kam jste mě vedli jak dobrým slovem, vírou, meditací a hlavně četbou, mohu říci, že se kolem mě změnilo mnoho věcí. Důležité pro mne je kam se posunulo mé manželství. S manželem ještě nebydlíme společně, ale užíváme si spolu mnoho společných chvil, uznáváme jeden druhého a stojíme při sobě, Moc Vám všem za to děkuji a hlavně Darince - to je tak laskavá a hodná dušička, že ji mám pořád v srdci. Stále si uvědomuji, kam mne vedla a co se snažila vše pro mne udělat.
Kdo se dostane na stránky "Bílé magie" a má nějaký problém, nebojte se kontaktovat Pavla, Darinku a ostatní. Oni Vám opravdu pomohou, ale důležité pro vás všechny je, že to musíte vy chtít a musíte si také uvědomit, že to děláte pouze pro sebe.

Ještě jednou celému týmu děkuji a přeji vám hodně spokojených klientů jako jsem já XY.