Ďakovné listy od klientov

Ďakujem za tvoju prácu

Ahoj Marion.

Nejako mám práve potrebu ti napísať. Aby som ti povedala, že som šťastná, že s tebou môžem spolupracovať 🤩 aj keď skutočne často narazím na svoje hranice, pretože mám často chaos vo svojich pocitoch. Som si ale stále istá, že to bolo na 100% správne rozhodnutie. A že je napriek tomu novému mužovi stále on mužom mojej budúcnosti. A myslím si, že by sa mal človek jednoducho poďakovať za tvoju prácu a úsilie ❤dúfam, že si čoskoro nájde cestu naspäť ku mne! Ďakujem Marion, že môžem s tebou spolupracovať 😊 a teraz ti prajem úžasný slnečný deň a veľmi milých klientov/zákazníkov.

S pozdravom XY

Správa od klienta

Milá Marion,

som taký šťastný, že som ťa mohol spoznať. Tomu vôbec neuveríš. Stále ma buduješ. Bola a niekedy to stále pre mňa ešte je ťažká cesta. Bez teba by som to pravdepodobne už dávno vzdal.

Mám ťa rád Marion 😘

Nádherný spoločný čas - ďakujem

Milá Marion,

ďakujem za nádherný spoločný čas. Ďakujem, že ste ma naučili reagovať na veľa situácií a udalostí v živote človeka s ľahkosťou a tým uskutočniť úplne úžasné veci. - a tiež ďakujem za trpezlivosť a silu, ktorú ste mi preukázali a za odvahu dosiahnuť moje ciele.

Tu je jedno príslovie, ktoré som náhodou našla a ktoré sa v tomto momente hodí:
Keď si sa naučil,
zmieriť sa s celým svetom,
milovať celé stvorenie,
milovať všetkých ľudí,
milovať všetky zvieratá,
milovať všetky rastliny,
milovať všetko,
nechať všetko rozpustiť v láske,
vykonávať milosť pred právom - voči sebe, rovnako ako voči všetkým ostatným,
potom si pripravený zjednotiť sa s Bohom.
Autor neznámy

- ĎAKUJEM-

Veľké ďakujem

Moni ahoj,

prosím ťa, jedna vec. V nedeľu, keď som odchádzal, tak som sa ponáhľal… 😉 nemám rád lúčenia a už vonkoncom nie takéto, kde sa s niekým dlhodobo stretávam, kto mi veľmi pomohol a koho mám rád, koho si obľúbim. Nemám rád takéto lúčenia, pretože to býva emočne náročnejšie a nerád by som, aby ma niekto videl s vlhkými očami ako som dojatý… 😢 preto som sa tak ponáhľal. Ďakujem tebe Moni aj Pavlovi za všetko, veľmi veľa ste pre mňa spravili, posunuli, veľa to pre mňa znamená. Veľké ďakujem. A áno, nelúčime sa navždy, ale aj tak… bolo to lúčenie, no. 😢 ešte raz vďaka, držkaj sa. Zatiaľ pa.

XY