Ďakovné listy od klientov

Ľúbostná mágia

Ahoj Pavol,
v prvom rade vám chcem zaželať šťastné a veselé Vianoce a šťastný Nový rok.
Ešte raz vám ďakujem za všetko.
Nech sa darí a ste zdraví…

Milý Pavol a Marion,
chcem sa veľmi pekne poďakovať za pomoc týmto ľuďom. Neviem, či by som bez nich bol tam, kde som teraz. Veľmi mi pomohli v mojom vzťahu a v celom mojom živote. Naviedli ma na správnu cestu a vďaka tomu som si uvedomil veľa vecí, ktoré som potreboval zmeniť. Teraz môj vzťah napreduje, čakáme spolu bábätko. Veľmi dôležitá je spolupráca s týmito ľuďmi, pretože v prvom rade musí o svoje šťastie bojovať človek, ktorý ich osloví. Sú to neuveriteľní ľudia, a aj keď som sa s nimi stretol len raz, dalo mi to veľmi veľa.
Takže ešte raz ďakujem za pomoc a spoluprácu.

Vianoce

Ahojte,

prajem celemu timu Bielej magie spokojne a laskyplne vianocne sviatky v kruhu najblizsich. Dakujem, ze vas poznam a pomahate mi v mojich zelaniach. Vdaka vam som sa dostala na cestu sebapoznania a prace na sebe co si velmi vazim, naplna ma to stastim. Tento rok bol pre mna narocny no zaroven ma posunul dalej. Verim, ze ten buduci bude este lepsi.

Zelam vam veľa spokojnych klientov a prebudenych dusi. Palko dufam, ze sa buduci rok budeme môcť aj osobne stretnut.

Dakujem vam zo srdca za vsetko a pozehnane sviatky vam všetkým Happy
XY

Ďakujem za všetko

Ahojte Monika a Pavol,

som vám nesmierne vďačný za všetko, čo ste pre mňa urobili a myslím, že ešte aj stále robíte. Cítim a vnímam, že sa môj život začína pomaly obracať k lepšiemu. Aj keď si plne uvedomujem, že ma čaká ešte vyriešiť kopec problémov a ľahké to nebude... Vy ste mi však, aj okrem veľa iného, pomohli položiť nové základy v mojom duchovnom živote a ja sa snažím na tom stavať. Nepozerám sa a nevnímam veci tak, ako som ich vnímal predtým, ako sme spolu začali komunikovať a verím, že mi to pomôže zmeniť svoj život k lepšiemu, rozhodovať sa a konať inak, ako doteraz. Ešte raz vám za všetko z čistého srdca ďakujem a prajem vám šťastné a veselé Vianoce plné radosti, šťastia, lásky a pokoja.

Prajem pekný zvyšok večera Happy