Ďakovné listy od klientov

Ľúbostná mágia - ďakujem

Ľúbostná mágia - ďakujemDobrý deň pani Monika,

chcem sa poďakovať Vám, Pavlovi a pani Marion za všetko, čo ste pre mňa urobili.

Naša práca začala tým, že som potreboval pomôcť a poradiť. Dlho som váhal na to, či Vás oslovím, no keď som si prečítal Vaše výsledky, tak som si povedal, že to skúsim. Po stretnutí s pani Monikou, ktorá mi povedala ako začneme a uistila ma, že všetko dopadne dobre, sme sa dali na spoluprácu. Najskôr boli meditácie, ktoré ma začali upokojovať a hlavne „zresetovať" myseľ. Prečítal som pár kníh, ktoré mi odporučili a nejaké filmy.

Ľúbostná mágia - ďakujem VianocePo telefonátoch, ktoré som mal s Monikou a Pavlom som bol vždy viac upokojený a odhodlaný pokračovať v našej spolupráci. Napokon všetko dopadlo ako malo. S mojou ex sme spolu šťastní. Niekedy stačí robiť veci dobre a hlavne počúvať Vás!!!

Ďakujem Vám z celého ❤️ ste úžasní ľudia.

S pozdravom,

XY

Krásne prežitie vianočných sviatkov a veľa spokojných klientov v budúcich rokoch Vám a celému skvelému tímu praje

Váš spokojný klient XY!

Ďakujem za všetko - Vianoce

Krasny vecer Monika a Palko,
chcem Vam podakovat za vsetko co pre mna robite.
Cenim si to.
Bez Vas by som to nezvladla.
I ja Vam zelam krasne a pokojne sviatky v kruhu svojich najblizsich.🌲😍❤️
XY

Krásne vianočné sviatky

Monika krásne vianočné sviatky prajem a všetko dobré do nového roka, hlavne zdravíčka. Ja ďakujem ...za teba, Pavla, ze vás mám, ze mi pomáhate, starate sa o mňa a povzbudzujete ma, aby som nestrácala vieru, že môžeme byť spolu šťastní.

Ďakujem za všetko ❤️ XY

Darček sebapoznania a sebalásky

Ahojte Moni a Pali,

dakujem velmi za prianie a prajem Vam obom aj ja radostne Vianoce plne pohody, pokoja v kruhu milovanych 🎄🎁 a stastny Novy rok 2019!!, nech je este lepsie ako tento 🤩.

Su to nase tretie spolocne Vianoce a konecne citim obrovsky pokoj a nadsenie. A to len vdaka Vam - a teda sebe, lebo ste ma to naucili pochopit 😊. Kazdy den mi davate uzasny darcek, ked na mna myslite, posielate energiu, ked meditujem..kazdy den si uvedomujem a dakujem za to, ze som Vas spoznala. Dali ste mi uzasny darcek sebapoznania a sebalasky a za to Vam budem navzdy vdacna ❤️🌷.

Verim, ze aj pre Vas budu tieto Vianoce vynimocne, ved tieto su len raz a teraz 😊.

Dakujem Vam za vsetko.

S laskou ❤️
XY

Všetko najlepšie do Nového roku

Ahoj Monika 😊
Ďakujem veľmi pekne.
Aj Vám prajem krásne Vianoce a všetko len to najlepšie do Nového roku 🎄Tebe a celému kolektívu ❤️
Ďakujem za Vašu pomoc počas celého roku 2018.
❤️❤️❤️

Vianoce 2018

Ahojte Monika a Pavol,

chcem Vám aj ja popriat krásne a šťastné Vianočné sviatky.
Ďakujem, že ste si ma zobrali pod ochranné krídla a viem, že to so mnou nemáte ľahké.
Som Vám za všetko vďačná,

XY

Vianoce - ďakujem

Monika ďakujem ti krásne za vinš 😉 ja tebe Pavlovi a Marion rovnako prajem veľa úspechov v práci a mnoho spokojných a šťastných klientov rovnako ako som konečne aj ja 😉

Odkaz potom aj Pavlovi pls na nový rok mu napíšem ….Teraz oddychujem a chystám sa nato, načo sa mám 😉 🙂

Ešte raz ďakujem 🙂

Krásne Vianoce

Krásne Vianoce 2019Drahá Monika,

krásne, šťastné a pokojné Vianoce a šťastný Nový rok 2019 plný zdravia, lásky a úspechov praje

XY

P.S. Aj vďaka Tebe som prežila rok - zázrak, keď vidím kde dnes som a ako šťastne sa cítim 🙂. ĎAKUJEM!

P.S. 1 🙂 Teším sa na stretnutie

12.12.2018

Vianočné prianie

Pekný večer, pozdravujem Vás Monika a Pavol.
Ďakujem za pekne prianie🙂 Taktiež Vam prajem prekrásne vianočné sviatky, veľa zdravia a spokojnosti. Ďakujem Vám, že ste a ze mi pomahate 🙏🙂 V mysli som s Vami.

XY

Vianočný pozdrav

Ahoj Palko,

posielame ti pozdrav. prajem ti krasne vianocne sviatky prezite v laske, rodinnej pohode a vela oddychu. pisem ti uz takto skor lebo v sobotu odchadzame spolocne za dobrodruzstvom do Juhoafrickej republiky 🙂 mam sa krasne, obaja citime harmoniu vo vztahu a je to vztah na uplne inej urovni. ide do hlbky a je medzi nami laska... je to take pekne ❤️🙏🏻🌎🍀 ja som vsak tiez ina ako pred tym vo vztahoch, vdaka pochopeniu mnoheho co ste ma naucili a vdaka vasmu vedeniu. dakujem 🙏🏻❤️ rada by som isla este viac do seba a do hlbok, aby si ma viedol na ceste sebaspoznania. viem, ze to pride. zatial si uzivam tieto chvile a vsetko pride v spravny cas ako si mi hovoril.

pozdravujem vsetkych a objimam, mam vas rada 🙏🏻❤️

stastne a vesele, XY

Veľké ďakujem

Milá Darinka, nemôžem sa s tebou nepodeliť o dnešný zážitok. Stretla som možno po 2 rokoch jednu moju susedu. Bývala vždy smutná, mala problémy s otcom, priateľom aj v práci. Dnes z nej priam sršala pozitívna energia a radosť. Tak som ju pochválila ako dobre vyzerá. Povedala, že odišla z práce a začala študovať čínsku medicínu a jej život sa úplne zmenil. Okrem iného sa znovu vrátila k priateľovi. Vymenili sme si len pár informácií, lebo sme boli vo výťahu, ale dohodli sme sa na stretnutí v novom roku. Aj keď sme predtým neboli priateľky, tak pri rozchode sme sa spontánne objali. Pocítila som veľkú radosť a doma som ďakovala za túto chvíľu.
A ďakovať sa mi chce aj teraz tebe za to, čo mi dávaš a ako si mi otvorila oči , aby som sa na svet pozerala inak. Ešte stále nie som tým, kým chcem byť, ale myslím, že viem ako to dosiahnuť.
Milá Darinka, prajem Ti krásne a radostné vianočné sviatky naplnené radosťou a šťastím a ešte raz veľké ĎAKUJEM.
XY

Ďakujem za všetko

Monika, ako každý rok chcela by som Vám za všetko aspoň takouto cestou poďakovať... ďakujem že vás mám a mám vás úprimne od srdiečka veľmi rada 😘 už sme si niečo spoločne prešli 😊🍀 ďakujem XY

Ďakujem za pomoc

Dobry den Monika a Pavol,

pokusim se napsat recenzi 🙂. S moji zenou jsme zili spolecne s detmi a tchyni. Vedel jsem ze to neni idealni, ale da se rict ze jine reseni nebylo. Vsimal jsem si toho ze se obcas plete do veci mezi nami i co se deti tyce a podobne. Dalo se rict ze ona byla hlavnim „problemem" hlavnim faktorem ktery nam nedovoloval byt tolik spokojeni a stastni. Po kontaktovani Vas jsem absolvoval nekolik mesicu kde ste delali Vy svou praci, ja dle Vasich rad a casovych moznosti jsem precetl dost knizek ktere mi urcite prospely a zvykl si pravidelne meditovat. Plus jste mi poradili jak se chovat v urcitych situacich. I kdyz jsem zpocatku si nebyl jisty vysledkem opravdu situace je lepsi, ja jsem klidnejsi, vyrovnanejsi, tchyne se mezi nas neplete.

Takze Vam dekuji a zdravim Vas XY 🙂

Poďakovanie

Môj príbeh začal asi pred rokom. Po 7 rokoch bezproblémového vzťahu prišla kríza. Vlastne do krízy som sa dostala ja, pretože som prišla na neveru. A keby som na to neprišla, možno by náš vztah bol teraz niekde úplne inde. Možno by už nebol…

Každopádne sa mi zrútil svet. Odhalenie viedlo k výčitkám, že za našou krízou je moje vyhorenie v poslednej dobe, negativizmus, permanentne zla nálada. Situácia bola o to viac komplikovanejšia, že sme všetci traja pracovali na jednom pracovisku.

Nedokázala som fungovať ani doma, ani v praci. Ľútosť nad sebou sa miešala so zlosťou a nenávisťou. Nedokázala som rozumne zmýšlať a ani si sama pomôcť.

Browsovala som na nete v snahe skúsiť pomoc u psychológa alebo veštice, ale nič sa mi nepozdávalo. Dostala som sa na stránku https://www.biela-magia.eu, kde som sa nakontaktovala na Darinku a cez ňu na Pavla. Začali so mnou a na mne pracovať.

Čítať viac...