Ďakovné listy od klientov

Ďakujem za spoluprácu

Toto môžete uverejniť aj v knihe hostí😀

Milí tím bielej mágie😀

Srdečne ďakujem za láskyplnú a milú spoluprácu v mojom prípade. Aj keď je to veľmi ťažké, musíte vždy veriť, že všetko príde tak, ako si to tak veľmi prajete. 🙏🏼 S tvojou pomocou Marion to zvládneme.👍🏽

Ďakujem vám za to, že ma vždy pozitívne povzbudíte a aj celému tímu na telefóne 📞 Všetci tvoji spolupracovníci sú vždy veľmi milí, mnohokrát ďakujem a prajem slnečný víkend 😊

Ďakujem za všetko

Ahoj milá Marion…

teraz už uplynul nejaký čas, a chcela by som Ti povedať, že všetko je v poriadku. Niekedy tomu takmer nemôžem uveriť. Myslím na Teba každý deň a každý deň som Ti veľmi vďačná. Dúfam, že sa máš dobre.

Mnoho srdečných pozdravov Ti posiela XY

Podnikanie - ďakujem

Dobrý deň Monika a Pavol,

ďakujem Vám veľmi pekne. Ja som to aj v podvedomí tušila, že by som mala ísť týmto smerom ale už som bola zmätená z toho všetkého, ako som sústavne nad tým rozmýšľala. Potvrdili ste mi to, čo som cítilaHappy. Ďakujem Vám zo srdca a idem na zmene pracovať.
Je zaujímavé ako sa dokáže problém vyriešiť. Hoci som riešenie tušila, potrebovala som, aby ma v tom niekto uistil.
Pozdravujem Vás a ešte raz ďakujem.
P.S. Literatúru si určite naštudujemHappy

XY

Pozitívna zmena

Milá pani Malenky 😊

Cítim sa naozaj dobre! Som úplne uvoľnená a teším sa na to, čo príde😊. Už sa veľmi teším na moment, keď budem môcť XY konečne vziať do náručia. Cítim v sebe silu, ktorá je neopísateľná. Je pekné zažívať a cítiť tento *pokoj, radosť, ľahkosť, odviazanosť a energiu*😊😊😊. Nedokážem si už ani spomenúť na to, kedy som naposledy bola takáto šťastná sama so sebou😊🍀. Cítim len to, že je to "teraz" intenzívnejšie, ako kedykoľvek predtým. Život a moja práca mi znovu robia radosť😊.

Som vďačná za túto bolestnú skúsenosť s XY, pretože vďaka tomu som spoznala Vás, a to je to *NAJLEPŠIE*, čo sa mi mohlo stať💐🎁!!! Cítim, že je o mňa u Vás dobre postarané ♥️!!! Vaša mágia, meditácie a čítanie ma priviedli k sebe samej😊. Postupne sa lepšie spoznávam a tak si budujem vzťah k sebe samej. Vďaka Vám som sa naučila, aké dôležité je odpustiť a nechať niečo ísť, a aké je pekné byť vďačný. Toto všetko malo prísť, aby som Vás spoznala a mohla som na sebe pracovať💛🧡♥️😊.

Ďakujem Vám z celého srdca ♥️, za Vašu dôveru, Vašu pomoc, úsilie, podporu, povzbudenie a trpezlivosť pri všetkých mojich otázkach, ktoré vždy mám.

Ďakujem vám za to, že ste mi vždy dodali odvahu a silu. Veľmi vám ďakujem za to, že ste tu vždy pre mňa♥️😘💐

Pekné, že existujete♥️😘💐☘
Objímam Vás veľmi silno, z celého srdca♥️