Ďakovné listy od klientov

Ďakujem za rozvoj

Ďakujem Monika Happy prečítala som už celú trilógiu Rozhovory s Bohom a toľko tém sa mi vyjasnilo a nesmierne si vážim, že som vás s Pavlom našla. Pekný deň XY

Ľúbostná mágia - druhá šanca

Ahoj Monika a Pavol.

Chcem len povedat jedno velke DAKUJEM, za vasu pracu, cas a energiu, ktoru ste mi venovali. Nasa spolupraca sa pomaly blizi ku koncu, kedze ste ma uspesne priviedli az do cielovej rovinky, tak ako ste mi to slubili. Teraz stojim tesne pred cielom, pripraveny prekrocit cielovu ciaru.

Som nekonecne vdacny za to, ze som vas stretol a vdaka vam dostal od zivota druhu sancu. Zhruba pred tristvrte rokom som sa plny zufalstva na vas obratil s prosbou o pomoc, ked som po jedenastrocnom vztahu stratil zenu svojho zivota. Nevedel som ako, a kam v zivote dalej. Mal som ale stastie, a nasiel kontakt na vas. No a vdaka vam sme teraz opat spolu, obaja vyzretejsi, rozumnejsi a pripraveni budovat novy vztah. A teraz, vdaka vam, uz viem aj ako Happy Prezili sme s priatelkou spolu krasne Vianoce 2016 a zaciname spolu nielen novy rok, ale aj novy zivot. Vdaka vam som ale neziskal naspat len lasku svojho zivota, ale nasiel som hlavne sam seba. Zvitazil som sam nad sebou, a to vdaka vasej neunavnej podpore vydrzat, vdaka vasej snahe naucit ma nieco nove, a vdaka silnym a hlbokym myslienkam, ktore ste mi sprostredkovali a ktore vo mne stale rezonuju.

Vdaka vam som stastnejsi, vyrovnanejsi a vdacnejsi clovek. Naucili ste ma vidiet a vnimat veci inak, prestat so zivotom vyjednavat a tesit sa zo vsetkeho, co mi zivot prinesie do cesty, lebo vsetko ma nejaky zmysel. V tazkych chvilach, a nebolo ich malo, ste mi boli velkou oporou, aj ked som vam hlavne na zaciatku mojou tvrdohlavostou dal poriadne zabrat. Po mojom pade, ked ma opustila priatelka, ste ma postavili znova na nohy, ukazali ten spravny smer a podporujuc ma pocas celej cesty priviedli az do ciela. Teraz je uz len na mne, aby som si pamatal a vedel preniest aj do realneho zivota vsetko, co ste ma naucili a bol pripraveny kracat s usmevom na tvari a s vdacnostou v srdci dalej po ceste, ktoru ste mi ukazali.

Dakujem vam a prajem vsetko len to dobre. Vazim si vas.

XY

Veľké ďakujem

Ahoj Monika a Pavol …

Ďakujem za prianie do Nového roku, ako aj za veľké ďakujem, čo ste pre mna urobili v minulom roku ! Veľmi si vážim vašu pomoc, podporu a sprevádzanie nie ľahkým obdobím, ktorým ste ma s trpezlivosťou a láskou stále podporovali ....ďakujem za všetky vaše rady, ktoré má posúvajú vpred a posilňujú v myšlienkach, ako sa pozerať na veci inak a vnímať ich podstatu a zmysel nie, ako to bolo v minulosti... ďakujem za nové termíny a teším sa na tel. rozhovor už čoskoro ...
ďakujem ešte raz za všetko !

Pekný večer prajem Happy XY

Ďakujem za všetko - Vianoce

Ahojte Moni a Pali,

želám Vám krásne a požehnané vianočné sviatky plné pohody, lásky, darčekov, zdravia a v novom roku 2017 prajem všetko len to najlepšie a nech je minimálne aspoň taký úspešný a pohodový pre Vás ako rok 2016.
Ste tí najlepší učitelia, tíšitelia a vďaka Vám som prežila úplne iní rok ako boli všetky doterajšie. Verím, že rok 2017 bude dokonalý a to len a len vďaka VÁM.
Ďakujem Vám za všetko. Mám Vás veľmi rada ❤️!!

XY

🎁🎄☃️

Vianočný pozdrav

Dakujem krasne Monika a Pavol,

som rada ze som vas stretla a ze za posledny rok zacinam viac chapat samu seba, zivot, hodnoty a ze som stastna.

Krasne prezitie sviatkov radost pohodu a pokoj na dusi... XY

Šťastný Nový rok Happy

Ahojte Monika a Pavol,

Dakujem krasne Happy) Aj vam prajem krasne Vianoce a Stastny novy rok Happy
Mam vas rada❤️

S pozdravom, XY

Čarovné Vianoce

Milá Monika a Pavol,

ďakujem za prianie a želám Vám čarovné Vianoce, plno lepších chvíľ než boli, nech Vás anjelik stráži a nech láska vo Vás jasno žiari Happy

S láskou
XY

Ďakujem za všetko

Monika, drahá prajem Vám všetkým krásne Vianoce a za všetko ďakujem miláčikovia moji.

Papá. XY