Ďakovné listy od klientov

Krásne vianočné sviatky - ďakujem

Krásne vianočné sviatky - ďakujem
Milá Monika

Krásne vianočné sviatky - ďakujem Darčeky
Prajem Ti krásne Vianočné sviatky, v duši radosť, v srdci lásku, Božie požehnanie a v novom roku veľa zdravia a šťastia v každom kroku…

Ďakujem zo ❤️ za všetko, za to, že už rok a pol si týždenne pri mne, pomáhaš mojej duši nájsť samú seba a môjmu vzťahu nový začiatok.

Ďakujem za podporu, každý rozhovor a cestu vpred…

XY

Ďakujem za krásny rok

Ahoj Monika,

prajem aj ja Vám úprimne všetko dobré v novom roku a ďakujem, že ste mi pomohli spraviť krásny rok aj ten predošlý 🙂.

XY

Ďakujem za možnosť

Milá Monika, milý Pavol,
chcela by som sa poďakovať za možnosť. Možnosť prostredníctvom vás dotknúť sa Boha. Teda lásky. K sebe samej, k ostatným. Ďakujem, že ma učíte žiť. Srdcom.
Prajem vám rok 2020 plný radostných a zázračných okamihov 🙂
Ďakujem.
XY

Špeciálne poďakovanie Pavlovi a Marion

Milý Pavol,

Blížime sa ku koncu roka i k začiatku novej dekády (aj keď čas je ilúzia). Chcela by som využiť túto príležitosť a poďakovať Tebe i Marion za všetku Vašu pomoc. Nikdy som nehovorila s Marion, len vo sne, ale cítim, že sme sa museli poznať v minulých životoch.

Som tak vďačná za Božiu milosť, že sa naše cesty stretli a vďačná za Vaše vedenie a podporu Vás oboch. Včera som čítala Marionin príbeh na webstránke a bola som dojatá i inšpirovaná jej schopnosťou povzniesť sa nad svoje ťažkosti a vyžarovať svetlo uzdravenia. Úplne som sa stotožnila s tou časťou, v ktorej hovorí, že pochopila dôvody svojho utrpenia a ako jej to dalo schopnosť empatie s tými, ktorí vstupujú do jej života.

Ozvalo sa vo mne, že by som aj ja rada napísala svoj príbeh o vplyve mágie lásky na môj život. Ak aj vy chcete dať svoj život do poriadku, neváhajte využiť webstránku a podobne ako ja urobte tú zmenu so sebou:

Čítať viac...

Správa od bývalej klientky - ďakujem

Ahoj Pavol,

do noveho roku ti prajem veľa zdravia, šťastia, lásky, pokoja a úspechov. Som veľmi vďačná za to čo ste pre mňa s Monikou spravili, každý deň si na vás spomeniem. Mám sa dobre každý deň meditujem, robím si liečebné kódy, cvičím jogu, trochu upravená strava, čítam. Krvné výsledky cholesterolu som mala ukážkové a pred tým som mala zvýšené. Vyriešili sa aj niektoré veci, ktoré ma trápili.

Ešte raz ďakujem XY

Veľa lásky, pokory a vďačnosti do Nového roka

Krásny dobrý deň Monika,

neviem, či budete vedieť, ja som vlastne, sme spolu komunikovali, XY z Nemecka. Sme riešili spoluprácu, ale kvôli financiám sme sa ešte k tomu nedostali. V každom prípade neviem z nejakého dôvodu stále, proste každý deň a dosť intenzívne na vás myslím, tak som si povedala, keď už na vás myslím, tak vám poprajem aj vášmu celému tímu strašne veľa lásky, pokory, vďačnosti do Nového roka. Dúfam, že sa vám ten starý rok podarilo ukončiť naozaj s veľkou vďačnosťou a úsmevom na tvári a aby ste mohli ten nový začať naozaj s takým pozitívnym naplneným srdcom a prajem vám v tom Novom roku ešte strašne veľa zdravia a energie, ktorú určite potrebujete pri svojej práci a naozaj verím, že sa mi podarí všetko nejako dať dokopy a čím skôr sa začne nejaká taká tá naša spolupráca, pretože naozaj mi na tom veľmi záleží a celkovo by som rada s vami spolupracovala, lebo moje srdce mi hovorí, proste, že vám mám veriť a veľmi dávam na tie svoje pocity. Takže som vás chcela takto pozdraviť a prajem všetko dobré. Dúfam, že som vás neobťažovala.

Pá-pá

Nový rok - ďakujem

Ahoj Monika,

prajem všetko len to najlepšie do noveho roku tebe a celemu kolektivu ☘✨🙇‍♂️ a ďakujem vám zo srdca, že ste tu boli pre mňa celý ten čas. Ste úžasní ludia ❤️🙇‍♂️

XY

Všetko dobré do nového roku

Ahoj Monika a Pavol,

prajem Vám všetko dobré do nového roku, nech sa Vám darí ako doteraz. Ďakujem Vám, že tieto sviatky som mohla tráviť so svojou novou rodinou,

XY

Spolupráca - ďakujem

Milá Monika a Pavol,

blíži sa koniec roka 2019, ktorý bol pre mňa ťažký a zlomový, hlavne kvôli končiacemu sa vzťahu, ktorý bol pre mňa (dnes viem, že to nebolo správne) stredom vesmíru. Mala som dušu plnú krivdy a doslova som sa zbláznila zo strachov, ktoré sa vo mne roky hromadili. Ďakujem, že mi pomáhate uvedomiť si, že tie strachy nemajú nič spoločné s realitou. Vďaka Vám lepšie začínam rozumieť slovám láska, sebaláska a hranice. Prepáčte za moju nedôveru na začiatku spolupráce, dnes som šťastná, že som na Vás stihla natrafiť ešte v roku 2019, pretože nový rok 2020 začínam dobre naladená, s novými vedomosťami a chuťou učiť sa ďalej!

Do nového roka Vám srdečne želám všetko najlepšie a najkrajšie!

XY

Veľké ďakujem

Monika, Palko.

Chcem sa Vam z uprimneho ❤️ podakovat za vsetko, co pre mna robite, za vsetku pomoc podporu. Viem, ze to nemate so mnou lahke a preto Vam patri velke moje DAKUJEM! 🎅🤶❤️ Krasny zaver roka a stastny vstup do noveho roku 2020❣️ Vazim si Vas.

XY