Ďakovné listy od klientov

100000 Ďakujem

Najdrahšia Marion,

touto cestou 100000….-vďaka za tvoju predchádzajúcu úspešnú prácu. Tvoje nedeľňajšie vyjadrenie, že si pri opätovnom pozretí sa na nás zistila, že pocity môjho L... sú veľmi silné a tam sa za normálnych okolností tvoja práca končí, ma veľmi teší. Obidve posledné stretnutia s ním boli totiž jednoducho úžasné so všetkým, čo k tomu patrí. Neexistuje pre mňa nič krajšie, ako to, že môj L... a ja teraz navždy patríme k sebe.

Avšak, ja som mala stále trochu strach, že by mohli znova vzniknúť blokády a on sa stiahne. V apríli 2011 (pol roka po tom, ako sme sa zoznámili) sa so mnou už raz rozišiel a potom o 4 týždne neskôr sa vrátil naspäť (vtedy som ale nepoužila žiadnu mágiu lásky). V dôsledku toho som sa však pri každom našom príležitostnom stretnutí bála toho, že by mohlo byť znova naše posledné, a to aj prišlo v januári 2013. (Ako teraz už vďaka tebe viem, niekde v podvedomí som pravdepodobne tento strach vyžarovala, hoci som pri všetkých stretnutiach bola mimoriadne šťastná.)

Z tohto dôvodu ťa veľmi, veľmi pekne prosím, najdrahšia Marion, teraz v druhom kroku posilni našu lásku s príslušnými rituálmi tak, aby sa u môjho L... už nikdy viac nevytvorili blokády a nikdy viac odo mňa neodišiel. Nech ho ku mne navždy niečo priťahuje ako magnet. „Prerobila“ som aj samu seba tak, že som sa zbavila svojho strachu a moje “magnetické” vyžarovanie sa stále zvyšuje. Prosím, ďalej stoj pri mne a raď mi, ako sa mám správať, aby som od svojho najdrahšieho čoskoro dostala onú otázku otázok, ktorá sa mi zjavila pri jednej meditácii. Prosím, maj so mnou trpezlivosť, keď sa ťa znova a znova pýtam na rovnakú otázku a ty ma musíš viesť ako zamilovanú, neskúsenú tínedžerku. Aj naďalej meditujem s veľkou radosťou a hltavo čítam vami odporúčané knižky.

Veľmi silno ťa objímam a posielam ti veľa pozdravov, ktoré sú určené aj pre Pavla.
Tvoja šťastná R.