Ďakovné listy od klientov

Ďakujem za energiu

Ahojte Pavol a Monika Happy,

v prvom rade vám veľmi Ďakujem za energiu. Po ťažkých dňoch a nociach, som konečne dnes vstala s pocitom, že všetko sa dá zmeniť ak to skutočne chcem. Ale najskôr musím začať od seba. Najťažšia práca, kde sa musím vyrovnať sama so sebou a naučiť sa skutočne milovať. Ak chcem zachrániť Seba, vzťah s XY a žiť život v radosti, tak ma teraz čaká tvrdá práca na sebe samej.

Dnes som začala písať a nedokázala som sa zastaviť, aké zvláštne, že ak človek padá a stráca sa, tak až vtedy musí nájsť skutočnú silu, ktorá ho stavia na nohy. Ďakujem, že ste v týchto ťažkých časoch pri mne a máte so mnou ešte trpezlivosť a nenechávate ma samú.

Dnes som napísala veci, ktoré som si uvedomila, že sú mojím problémom a musím ich vyliečiť, ak sa chcem posúvať ďalej. Tieto problémy trápia veľa ľudí a viem, že ak ja to zvládnem, tak to dokážem posúvať ďalej a skutočne robiť to, čo chcem.

Chcem vás ešte poprosiť o energiu a silu v tomto období, lebo viem, že sama by som to nezvládla.

XY

Ľúbostná mágia - prebieha

Ahoj Marion,

nech pre mňa urobíš čokoľvek... cítim sa potom dobre. Som pokojnejšia a uvoľnenejšia. Odvtedy myslím pozitívne na XY namiesto toho, aby som vnútorne stále cítila stres, prečo na neho neustále myslím, aj keď to vôbec nechcem. Momentálne sa veľmi zaoberám zákonom príťažlivosti a témou duchovného partnerstva. Či je to duchovné partnerstvo neviem, ale určite ma odzrkadľuje. Keď sme sa minulý týždeň stretli, bola som úplne vystresovaná a vynervovaná zo situácie v práci a vôbec som nevedela, ako sa mám správať, keď sa navzájom uvidíme. Len na chvíľku som sa na neho odvážila pozrieť a videla som 2 úplne vystresované oči. Keď som ja neistá, on je tiež. Keď som nervózna, aj on na mňa pôsobí nervóznym dojmom. Predvčerom som išla po práci po 1-krát domov uvoľnená a krátko predtým som ešte premýšľala nad tým, že by bolo vlastne celkom pekné znovu ho stretnúť. Na ceste domov išli oproti mne v tme nejakí cyklisti. Pri bližšom pohľade ma napadlo, že jeden z nich by mohol byť XY. Prvýkrát som zostala jednoducho pokojná a pozrela som sa jeho smerom. Jeden sa na mňa pozrel späť. Krátko som sa mu pozrela do očí a on mi pohľad opätoval. Bol to príjemný pocit. Až keď bol preč, uvedomila som si, že to bol naozaj XY.

Čítať viac...

Ďakujem za pozitívnu zmenu

Ďakujem za pozitívnu zmenu 2017
Milá Marion,

rada by som sa Ti srdečne poďakovala.

Pozitívna zmena
Vďaka Tebe som sa zmenila v pozitívnom zmysle slova.

Láska Vďačnosť
Viem, veľmi oceňujem Tvoje schopnosti a budem Vás aj ďalej odporúčať.

V láske & vďačnosti

XY

Ďakujem - nová šanca

Ahoj Moni,

po včerajšom telefonáte s Pavlom a poslaní sms, sa priateľ ozval behom hodiny. Dohodli sme sa na budúci týždeň. Ďakujem krásne za obrovskú šancu a aj za to, že všetko beží podľa očakávaní. Som plná energie, usmiata a šťastná.

XY

Telefonáty

Dobrý večer Monika, po našich telefonátoch mám vždy lepšiu náladu 🙂.

Poďakovanie

Milá Darinka, milý Paľko.

Chcem Vám veľmi pekne poďakovať,za čas,za to celé obdobie,čo ste stali pri mne.! Neviem opísať moju vďaku.. keď som už najmenej čakala,on prišiel... Chcem Vám povedať ,že na jar by sme sa už mali sťahovať do domčeku. Som šťastná. Na toto obdobie som čakala. Ale musela som nájsť samu seba a pochopiť iné veci. Vďaka Bohu,že som sa na Vás obrátila.Tí čo váhate,či sa obrátiť na bielu magiu...NEVÁHAJTE!! Určite neoľutujete! 😊 Darinka a Paľko ešte raz Vám chcem úprimne a z celého srdca poďakovať. Želám Vám do života všetko len to najlepšie 😊

Ešte raz obrovská vďaka za cely ten čas. Určite Vás budem informovať a chcem aj naďalej s Vami udržiavať kontakt.