Ďakovné listy od klientov

Všetko najlepšie k narodeninám

Ahoj Monika,

zelam ti dodatocne vsetko najkrajsie a najlepsie k narodeninam 🙂 nech sa ti dari a nech nadalej prinasas dobro ludstvu tvojou krasnou pracou 🙂 vela si pomohla aj mne za co ti velmi dakujem 😘

Ďakujem za Tvoju pomoc

Ďakujem za Tvoju pomoc
Najdrahšia Marion!

Rada by som sa Ti dopredu poďakovala za Tvoju pomoc - PODPORU. Si taký úžasný človek, vnímam toľko lásky, teplého srdca, hlboko sa ma to dotýka. Nie je to žiadna samozrejmosť, taký jedinečný človek, ako si Ty. Spoznali sme sa - najskôr telefonicky, ale čoskoro aj osobne. Ďakujem Ti z celého srdca dopredu za Tvoju prácu v láske a dúfam, že ako drahá Marion urobí čoskoro zlom, tak na konci tunela sa objaví svetlo. Milujem XY tak veľmi a ďakujem za Tvoju láskyplnú, cennú prácu, ktorá, áno - tak to cítim - ako Ty - zaľúbencom X + Y - prinesie životaschopnú lásku v jednote.

ĎAKUJEM ĎAKUJEM ĎAKUJEM vopred za Tvoju láskyplnú prácu v a z lásky. Objímam Ťa. Stískam Ťa veľmi silno!

Tvoja XY

Okt. 18- 2017

Kompliment

Náhodou som našiel vašu stránku.

Napriek tomu, že na facebooku je veľa nezmyslov na tému mágie, hermetickej gnostiky, prečítal som si vašu domovskú stránku a na 95 % môžem potvrdiť, že všetko, čo tu píšete, je pravda.

Je pekné, že existujú skutoční znalci ❤️

Veľa úspechov a len tak ďalej

XY

Ďakujem za všetko

Ahoj Pavol,

po delším zvážení chci poděkovat za krásných půl roku života, který jsme spolu energeticky strávili, musím ale naší spolupráci v této fázi z krásných osobních důvodů ukončit.
Vím, že mě pochopíte a moc ráda Vás uvidím v přátelském duchu, je ale čas jít po svých a plně se osamostatnit. Děkuju za vše, opravdu za vše. Moc se těším na naše další setkání, at už zde nebo v budoucím životě.

S láskou, XY.