Ďakovné listy od klientov

Srdečné poďakovanie

Chcela by som Vám ešte niečo povedať.

Som nesmierne vďačná za to, že som Vás spoznala.
Cítim sa u Vás veľmi dobre.
Nepoznáme sa osobne, ale samotné telefonáty s Vami a myšlienky na Vás mi dodávajú silu, vieru a pocit istoty😊.
Pekné, že existujete!

Rok transformácie - 2018

Ahojte Monika a Pavol,

dakujem velmi pekne. Velmi ste ma potesili Happy

Ja vam prajem to iste plus navyse vela spokojnych klientov, nech sa vam podari nasmerovat co najviac dusi na ich cestu, ktoru si tu naplanovali. Kedze rok 2018 bude dvojkovym rokom, kedy sa budu riesit najma emocie a vztahy po vsetkych strankach, tak je k tomu ta najlepsia prilezitost tak ucinit a pretransformovat to tu co najviac do svetla a pomalicky uz prechadzat z doby temna do zlatej ery ludstva.

Drzme si k tomu palce, aby sme toto narocne transformacne obdobie spolu nejako ustali a aby sme vdaka nemu nacerpavali co najviac skusenosti, ktore tak velmi obohacuju hlbsiu duchovnu podstatu.

XY

Nájdenie lásky

Ahoj Marion!

Veľmi pekne ďakujem za Tvoju prácu!!
Našla som lásku, alebo láska si našla mňa!

Ďakujem ešte raz a prajem veľa lásky!!

S pozdravom XY

Liečenie - ďakujem!!!

Ahoj Marion,

od včerajšieho poludnia už viac nepotrebujem žiadne barle!!! Nemám vôbec žiadne bolesti ,- a od dnešného rána sa môžem znovu voľne pohybovať.

Pre teba to určite nie je absolútne nič neobvyklé .- často dostávaš takéto pozitívne správy od ľudí, ktorí hľadajú pomoc,- pre mňa je to ešte stále nový zázrak. Ďakujem a srdečne vás pozdravujem.

XY

Vianoce 2017

Vianoce 2017
Vianoce 2017

Milá Marion,

Vianoce darček
prajem Tebe a Tvojej rodine prekrásne vianočné sviatky.

Dúfam, že budú naplnené veľkým pokojom, radosťou a časom na odpočinok, načerpanie nových síl.

Pripájam malé poďakovanie. Od môjho otca, ručná práca. Vyrobené s láskou.

Ešte raz srdečne ďakujem za Tvoju neúnavnú podporu, objímam,

XY

Ďakujem za všetko!!!

Milá Marion,

Chcela by som sa Vám len v krátkosti ozvať a dať Vám vedieť, ako sa mi darí. Mám sa dobre. V myšlienkach, myslím, že je to také dobré, že už viac vôbec nemyslím na XY. Je pekné mať jasnú myseľ!!! On je v mojom podvedomí a z času na čas sa dostavia pozitívne myšlienky. Na týchto myšlienkach nie je nič negatívne!

V stredu som si vedome uvedomila, že môžem celú svoju pozornosť zamerať na to, čo robím práve teraz a všetko ostatné okolo mňa prestane existovať. To je naozaj pekné. Môžem ešte viac prijať, žiť v "Tu a Teraz", pričom mi pomohla aj kniha: "Štyri dohody": "Vždy robte všetko tak, ako najlepšie dokážete". Čo som si všimla v práci, pracujem ako vychovávateľka, je to, že deti chodia ešte viac za mnou, objímajú ma, vyhľadávajú moju blízkosť.

Čítať viac...

Mágia úspechu

Milá Marion,
je neskutočné, ako Tvoja mágia funguje, jednoducho wau... V ... sa ma na dnešnom poslednom záverečnom stretnutí obaja páni X a Y spýtali a požiadali ma, aby som prijal ich ponuku a že by boli skutočne šťastní, keby ma tam mali. Milá Marion, to sa mi ešte nikdy nestalo. Mnohokrát ďakujem za pomoc.
😘😘😘🌹🍀
S pozdravom
XY…

Ľúbostná mágia

Dobré ráno Marion,

teda ty si naozaj najlepšia zo všetkých. V … do ... teda v januári idem s ňou na wellness. Už mi napísala, že nechce ísť sama a mal by som ísť s ňou. No dobre, musím to teraz zaplatiť, hoci to nie je práve najlacnejšie, ale vysrať sa na peniaze, stojí mi to za to. Len som ti to chcel dať v krátkosti vedieť. Áno, je to mega.

Takže ďakujem za všetko a verím, že teraz to už pochopila. Dúfam, že Váš muž sa má už tiež dobre a ako som už povedal, a počujeme sa 30-teho, myslím. Prajem vám tiež krásne Vianoce a som jednoducho len šťastný. Ďakujem ešte raz.

XY

Priebeh spájania partnerov - mágia lásky

Milá Marion!

Chcela by som sa Vám jednoducho ešte raz poďakovať za to, čo pre mňa robíte, nie je to samozrejmosť. Ste úžasná osoba a máte srdce na správnom mieste!! Mnohokrát ďakujem za to, že som Vás mohla spoznať. Nech pre mňa robíte čokoľvek, nedá sa to opísať slovami, je to jednoducho ohromujúce, čo pre mňa robíte, Vaša pomoc, Vaše úsilie, Vaše pochopenie, Vaša trpezlivosť so mnou a Vaša dôvera.

Spomínam si na to, ako sme sa spolu prvýkrát rozprávali telefonicky, bola som veľmi zúfalá, smutná, mala som veľmi veľký strach, že navždy stratím môjho XY. Nebolo pre mňa možné pustiť ho. Mala som veľké trápenie v láske. Pred Vami som toho vyskúšala už veľmi veľa, ale bohužiaľ nič nefungovalo, naopak, XY sa odo mňa a detí vzďaľoval stále viac a viac. Už som viac neverila na lásku a nedôverovala som ničomu, vrátili ste mi naspäť vieru v lásku, a to Vašimi láskyplnými slovami, že všetko bude zase v poriadku, zvládneme to, uvidíš, mám mať vieru. Ale vtedy som už nedokázala viac veriť, myslela som si, že som všetko stratila, že som urobila všetko zle. Dodali ste mi znovu odvahu, aby som verila sebe samej. Všetku moju nádej, že získam znovu naspäť XY, ako som ho poznala a milovala, som vložila do Vašich rúk a verím a mám veľkú dôveru v to, že len Vy to môžete dokázať.

Čítať viac...

Pokojné Vianoce!

Milá Marion,

už je to nejaký čas, odkedy som sa ozvala. Teraz by som Ti chcela znovu povedať, že všetko je v poriadku. Myslím na Teba každý deň, a som Ti každý deň vďačná za to, že si mi zachránila život.

Prajem Tebe a celej rodine pokojné vianočné sviatky a posielam Ti veľa srdečných pozdravov... XY

Ľúbostná mágia - Ďakujem za Vašu podporu

Milá Marion,

Ďakujem Vám za Vašu pomoc a podporu. Ešte stále si celkom presne pamätám na náš prvý telefonický rozhovor, mala som veľké trápenie v láske, cítila som sa naozaj zle. Nebola som sama sebou, robila som veci, ktoré si ja sama nedokážem vysvetliť. Úplne som sa stratila. Od začiatku ste mi povedali: "Všetko bude pozitívne." Spočiatku som bola veľmi netrpezlivá, neistá… Ale už po týždni som v sebe cítila energiu, postupne som sa mala stále lepšie a lepšie. Prostredníctvom pravidelných meditácií a knihy: "Muži sú z Marsu, ženy z Venuše", som sa znovu našla. Vyzerá to dobre. Vďaka Vám a Vašim tipom som sa naučila, čo to znamená pustiť. Mala som obrovský strach pustiť XY, ale teraz som XY pustila a je to pekný pocit, pocit slobody. Vnútorne som pokojnejšia a myslím pozitívne na XY. Mám dôveru v to, že všetko bude tak, ako má byť! Robím teraz opäť viac pre seba a užívam si to viac a viac.

Čítať viac...

Ľúbostná mágia - splnené túžby

Dobry den Pavol a Monika,

chcem Vam napisat, ze sa mam uzasne a mam super priatela, vcera ma prijali do novej prace, takze konecne mozem odist z tej prace, kde som sa len trapila. Konecne som si otvorila na nich usta, aby po mne prestali slapat.

Dakujem, ze vdaka Vam som sa nastartovala 🙂. Mam vsetko, po com som tuzila 🙂.

Ste najlepsi 🙂 ja som taka rada, ze som sa na Vas, obratila a ako Ste mi pomohli dneska som bola v novej praci povedali mi ze mam super zmyslanie dobru fantaziu dali mi volnu ruku tak menim cely butik. Majitelia sa ku mne krasne spravaju a mam najlepsieho chlapa no az mam slzy v ociach to je nieco krasne.

Dakujem este raz Vam za vsetko 🙂

XY