Ďakovné listy od klientov

Kvety

Ďakujem, mágia: Kvety

Ďakujem za všetko to dobré a láskyplné, človeku to dobre padne.

Je tiež príjemné vedieť, že existujú milí ľudia.

Vaša L.L.





Ľúbostná mágia

Milá Marion,
môj Patrik sa predsa len ozval tak, ako si predpovedala. Mala si pravdu, že mal príliš veľa práce. Tentokrát som reagovala úplne inak, a strávili sme spolu nádherný víkend…Ďakujem ešte raz za tvoju energiu, podporu, knižky a vedenie pri meditácii. Teraz som v rovnováhe a moje sebavedomie je úplne iné! Viem, že tentokrát už zostaneme spolu.
Ešte raz srdečná vďaka. Happy Ozvem sa, ako sme sa dohodli.
C.

Partner je naspäť - ďakujem!

Mily Palko a Monika,

DAKUJEM celemu timu Bielej magie. Prisiel ten cas kedy vam môzem napisat podakovanie za dosiahnutie toho kvôli comu som sa na vas obratila. Môj partner je spat a bez vas by to nebolo mozne kedze sme spolu boli pred tym dva krat a najma aj z ineho podstatneho dôvodu. Pomohli ste mi v tom co som uz dlhsie citila a silnelo to vo mne az kym som nenasla vasu stranku a poprosila som vas o pomoc pri vrateni partnera. To co vo mne silnelo a volalo o pomoc bola moja dusa. Volala po zmene a po ukazani spravnej cesty a pomoci na tejto ceste. Vdaka zmene, pochopeni mnohych veci, uplne ineho uvazovania, prijimania a chapania veci, ktore sa okolo deju môzem byt dnes znovu s partnerom. V tom vsetkom ste pri mne stali vy a posuvali ma stale dalej. Vam som vdacna za to, ze som od partnera dostala druhu sancu byt s nim.

Chcem odkazat vsetkym ludom ktory uvazuju, vahaju ci vas poziadat o pomoc, nech tak urobia ak to tak citia. Ja som nic krajsie a nic lepsie v zivote nemohla urobit. Stoji to vsetko za to, ta namaha, usilie. Stoji to za to kvôli vam samotnym. Odo dna od kedy som oslovila tim Bielej magie sa môj zivot (a ja) neporovnatelne zmenil. Nasla som konecne v zivote stastie. Je to vsak stastie, ktore nenajdete v materialnych veciach, v inych ludoch ale stastie ktore vyzaruje z môjho vnutra a je to nadherny pocit. Tim bielej magie je skutocny a vsetko co robia je skutocne. Zazila som to na vlastnej kozi. Nech je vasa situacia akakolvek ak vam povedia, ze vam vedia pomôct v dosiahnuti vasho ciela, tak oni vam naozaj pomôzu a spolocne vsetko dosiahnete a dokazete. Su to uzasny ludia, staci ich pocut cez telefon a dodaju vam tolko energie kolko len potrebujete.

Rada by som nechala odkaz aj klientom, ktory s vami spolupracuju. Mne osobne velmi pomohli odkazy od klientov na stranke bielej magie. Vzdy ked mi bolo smutno a tuzila som po dosiahnuti ciela, tak som si precitala odkazy od inych klientov a uistovalo ma to v dosiahnuti môjho. Tesila som sa s ostatnymi, ze ich zelanie sa splnilo a tesila som sa aj na splnenie môjho. Pochopila som vsak, ze nie je podstatne kedy pride dosiahnutie ciela ale to aby ste boli pripraveny. Dosiahnutie mojej prosby trvalo nieco vyse roka. A som tomu uprimne rada a vdacna, pretoze ak by to prislo po mesiaci alebo po pol roku, nebola by som tam kde som teraz a nebol by nas vztah tak hlboky. Uzite si cestu ktorou kracate k vasmu cielu, citajte, meditujte, pracujte na sebe, je to cas len pre vas. Mate moznost na sebe pracovat, pretoze mate pri sebe oporu a podporu ludi ako je Palko a Monika.

Palko, Marion, Monika... dakujem vam za to ze ste, dakujem vam za kazdy jeden telefonat, kazdy vas mail, v ktorom ste ma vzdy podrzali a dakujem vam za to ze som s vami mohla byt v kontakte. Chcem pokracovat v ceste, ktorou som zacala ist. Tesim sa na okamih ked sa budem môct pocut s vami znova Happy Mam vas zo srdca rada.

Dakujem za vasu pracu a za vas zo srdca Happy

Vasa XY