Ďakovné listy od klientov

Ďakujem za stretnutie

Ďakujem za stretnutieAhoj Monika.

Áno, došla som dobre, cestou trosku mrholilo.

Ja ďakujem tebe, ze si si nasla na mňa čas aj za meditáciu. Ďakujem za všetko, za tvoje, Pavlove rady, za vašu pomoc, za učenie trpezlivosti, reagovania, najdenia vnutorneho pokoja, za energiu a za odstraňovanie môjho strachu…..

Si veľmi milá, zlatá, bolo mi s tebou veľmi dobre. Keď budem môcť, veľmi rada ešte k tebe prídem.

A samozrejme ďakujem za pomoc môjho vzťahu s XY, ze od začiatku ste mu verili viac ako ja, dávali mi stále vieru a nádej…. Bolo to pekne počuť, keď som spomínala, že je kamaratka tehotná, ze ju budem nasledovať 🙂 kiež by si mala pravdu.

XY

Nájdenie nového partnera - ďakujem

Mily Pavol a Monika,

posledne 2 mesiace ubehli strasne strasne rychlo.
Skolila ma chripka alebo nejaka pliagicka. Lezim v posteli a mam cas premyslat a pisat. Neviem sa pismenami vyjadrit kratko,strucne.
Obzeram sa do minulosti- 4 roky ked som v zufalstve surfovala na internete a nasla Vasu stranku, kde bolo uvedene, ze poskytujete sluzbu navrat partnera alebo moznost najst noveho partnera. Oslovila som Vas s malou dusou. Bola som este donedavna presvedcena,ze neexistuje ziadny chlap,s ktorym by som mohla byt stastna okrem XY. Tvrdo som si za tym stala.

Moje rozhodnutie dat sancu aj inemu chalanovi nelutujem.
XY sa sprava ku mne velmi pekne,s laskou, uctou a respektom. Cim sa pozname dlhsie, tym sa city medzi nami prehlbuju. Nevnima ma iba ako sexualny objekt alebo objekt na uspokojenie svojich tuzob, co ma u mna velku hodnotu. Prisla som na to, ze odlisne osobnosti sa doplnaju. Vieme sa dohodnut, robit kompromisy, komunikovat o vselicom a nepozera iba na seba, ale aj na mna. Nielen co on chce, ale aj co ja chcem al spolocne. Tesime sa za spolocne chvile, ktore su a ktore pridu, dali sme si male cieliky a nechavame plynut cas.

Z uprimneho srdca sa chcem podakovat tebe Pavol a samozrejme Monike za cele toto obdobie, ktore nebolo kratke, stali ste sa sucastou mojho zivota. Nebolo to so mnou vzdy lahke. Za vasu trpezlivost so mnou, velke mnozstvo rad, povzbudenia, dodavanie odvahy, sebavedomia. V istych momentoch Pavlovu " otcovsku prisnost" a Monikinu "materinsku" laskavost. Za venovany cas aj pri osobnych stretnutiach.

Niekedy mam pocit,ze snivam ako sa veci zomleli, zmenili. Mozem povedat, ze som mega stastna.

Ak chcete uverejnit na Vasej internetovej stranke. Poviem len tolko- funguje to 😊

S uctou a laskou
XY

Úžasný, zázračný rok - ďakujem

Úžasný, zázračný rok - ďakujemÚžasný, zázračný rok, prianie - ďakujemDrahí Pavol a Marion,

krásne, šťastné a pokojné Vianoce a šťastný a úspešný rok 2019 po všetkých stránkach s láskou a vďakou praje XY.

P.S. Nech sa každý, kto sa na Vás obráti, cíti taký šťastný a spokojný ako ja teraz 🙂.

11.12.2018

Vždy vám budem vďačná, že ste mi dovolili spolupracovať s vami, ja si to veľmi dobre uvedomujem a nesmierne si to vážim.

Teda prvý rok spolupráce máme pomaly za sebou - a neviem to nazvať inak ako úžasný, zázračný rok. Veľmi sa teším na našu ďalšiu spoluprácu, teším sa, že som šťastná a budem robiť všetko, aby som sa tak cítila aj naďalej. A verím, že keď sa v januári stretnem s Monikou, príde aj ten čas, keď sa budem môcť stretnúť aj s vami.

Ešte raz Vám veľmi ďakujem za celý rok - čo ste pre mňa urobili - ja viem, nebola som ľahký oriešok, keď ste sa ma ujali… Nedávno som čítala vetu a snažím sa ňou riadiť - buď šťastná a žiar tak, aby každý, kto na teba pozrie bol tiež šťastný… Mám vás oboch z celého srdca úprimne rada.

S veľkou úctou a vďakou - XY

Ľúbostná mágia prebieha - ďakujem

Ahojte,

prajem v prvom rade pekny a uspesny den. Sme spolu pomalicky rok a rad by som sa podelil s Vami o svoje skusenosti. Napriek tomu, ze sme v pravidelnom kontakte, vnimam tuto formu aj ako prejav ucty a vdaky voci Vam a celemu timu. Vopred sa ospravedlnujem, ze nepouzivam diakritiku, som v tomto smere trosku lenivy 🙂.

Ako som napisal, podporujete ma na dennej baze, hlavne Darinke patri za toto vdaka. Skutocne mi pomaha skoro na dennej baze zvladat kazdodenne situacie. Nechcem tym nijako znizovat Pavlovu poziciu, prave naopak. Pred tebou mam taky respekt a to som bol presvedceny, ze ma v zivote nikdo nedokaze ako sa hovori "posadit do stolicky". Mozem len pokojne konstatovat, ze si skvely chlap a verim, ze sa aspon trosku vo svojom zivote priblizim tvojej povahe a sile. Vzdy som si daval maximalisticke ciele a nie je tomu ani teraz inak 🙂.

Čítať viac...

Ďakujem vám za skvelú spoluprácu

Ahojte Monika a Pavol, priatelia moji,

Dakujem vam za skvelu spolupracu a prajem Vam v Novom roku najma vela zdravia a sil, aby ste si lahko poradili so vsetkymi vyzvami, stastim a pohodou naplnenych pritomnych okamihov, veselych zazitkov, laskyplnych chvil, vnutornej harmonie a osobneho rastu. Nech sa vam dari vzdy tak, ako si prajete.

XY

Pohodový rok 2019

Mila Moni,

prejeme Ti ze srdce pohodovy rok 2019 plny uprimnych usmevu. Dekuji Ti za celorocni podporu a tesim se znovu na povidani a Tve rady ❤️

XY

Najlepší rok - ďakujem

Ahoj Palko,

vsetko dobre do Noveho roka 2019 prajem tebe aj Marion 😘 chcem tebe, Marion aj Monicke zo srdca podakovat, ze ste ma sprevadzali cely rokom 2018, bol to jeden z najlepsich rokov 🍀 v mojom zivote po vela strankach. Pevne verim, ze vsetko je ako ma byt a nic sa nedeje nahodou. Rozhodnutie vas oslovit bolo jedno z najlepsich a najoslobodzujucejsich akych som kedy urobila... za vasu pomoc vam vsetkym zo ❤️ dakujem 🙏🏼 prajem krasny a pokojny vecer,

XY 😊🌈🍀

Ahoj Moni,

stastny Novy rok 2019 ti prajem 😘 hlavne zdravie 🍀 dakujem, ze ste ma s Palkom celym rokom 2018 sprevadzali a usmernovali, bol to jeden z najlepsich rokov v mojom zivote 😊 za co som vam od srdca vdacna 🙏🏼❤️💯

XY

Správna cesta - ďakujem

Ahoj Monika a Pavol,

rok sa chýli ku koncu a ja Vám preto chcem poďakovať, že ste boli so mnou a viedli ma na správnu cestu. Som vďačná, že som Vás spoznala, a že ste môj život posunuli iným smerom. Zo ❤️ Vám ďakujem a prajem aj v roku 2019 všetko najlepšie a veľa energie 😊🥂

XY

Prianie a poďakovanie

Milá Monika a Pavol 🤗

Starý rok sa nám pomaly kráti a nový klope na dvere. Rada by som Vam podakovala 🙏🤗 za to co pre mňa robíte. Vasa pomoc je neskutočná, kedykoľvek potrebujem pomôcť, poradiť ste tu pre mňa. Bohu ďakujem že som Vás mohla spoznať. Anjelickovia na zemi 🌺🙏🤗

XY

Všetko dobré v Novom roku

Monicka vsetko dobre v novom roku nech si spokojna a stastna, pozdravuj prosim aj Palka zelam vela uspechov v praci 😘