Ďakovné listy od klientov

Ľúbostná mágia - ďakujem

Drahy Pavol Happy)).

Si macher Winking). Otvaram sa tomu a je to nadherne. Prvy muz, co mi povedal ze som vynimocna a ze takych ludi je malo. Ani vo sne by ma nenapadlo, ze sa budem stretavat s XY. Vidis to meno tu ostalo, len Boh vie ako je to naozaj Happy. Vsetko je take prirodzene. Viem, ze musim odhodit pochybnosti a naucit sa tomu doverovat, v tom mam taku malu medzierku Happy. Mozno je to tym, ze je znamy.

Meditujem a tesim sa a dakujem za kazdu spolocnu chvilu za ten krasny zazrak, ze sme sa stretli a verim, ze aj on to citi rovnako Happy. 💖

Ďakujem biela mágia

Marion, tie šťastné momenty odkedy ťa poznám! A obzvlášť včera a dnes som sa objala s toľkými milými ľuďmi, ktorí ma podporili a motivovali. Nikdy by som neverila, že ešte niečo také zažijem. Och, veľmi sa teším, keď ťa znovu uvidím a veľmi veľmi silno, ale veľmi silno ťa objímem. Teraz sa mi trošku rozbúchalo SRDCE.
Mám ťa veľmi rada, môj malý strážny anjelik 👼❤️💋
Už myslím pomaly aj napriek strachu pozitívne, pretože som veľmi šťastná, a ty si mi dala tak veľa, veľa energie.

Ďakujem Happy

Ahoj Pavol,

velmi velmi velmi dakujem za dnesok / teda uz vcerajsok Happy...Ten cas straveny s tebou mi dodal strasne vela energie, a radosti, a pozitivna.... dokazala by som sa s tebou rozpravat asi este dlho a dlho.....Je mi tak prijemne ze sa mi ani nechce zaspat, tak lezim a pozeram do stropu a uz zacinam mat krce v tvari z usmevu Happy.

Tiez som velmi vdacna za moznost stretnut Marion - aj ked sme toho vela nenahovorili - teraz sa mi uz bude na nu sustredit pri meditaciach ovela ovela lahsie. Odovzdaj jej prosim pozdrav a ze tiez velmi dakujem za meditaciu v zahradke...citila som sa po nej velmi oddychnuta.

A dakujem za radu ohladne cigariet...motivoval si ma silno....zacinam hned zajtra Happy.

Tesim sa tak strasne...sice presne ani neviem na co alebo z coho....ale proste tesim….Happy))

Tak zatial ahoj
XY

SMS: Ľúbostná mágia

Ahoj Marion, môj muž je naspäť. Moja vďačnosť nepozná hraníc.

Exorcizmus

Milá Marion a Pavol ❤️
chcel by som sa vám ešte raz srdečne poďakovať za vašu podporu a pomoc, ktorej sa mi dnes od vás dostalo vďaka vašej pozitívnej energie. Môj pokoj, energia, vnútorný mier, zdravie prostredníctvom čiernej mágie utiekli odo mňa k nepriateľom, a predovšetkým za mier, lásku a možnosť opätovného videnia môjho syna.
Obzvlášť by som sa chcel poďakovať aj za ďalší dobrý tip na Lurdy ❤️❤️.
Prajem vám zo ❤️ šťastnú cestu domov.

Veľa lásky a do skorého videnia XY ❤️ 💋💋💋💋