Ďakovné listy od klientov

Správny partner

Ahojte Marion a Pavol,

ako sa máte? Tu je XX z Indie, dúfam, že si na mňa ešte pamätáte. Minulý rok som vás kontaktovala ohľadom môjho bývalého priateľa. Najskôr sa vám chcem poďakovať za to, že ste ma naviedli na správnu cestu a ja som si zobrala vašu radu k srdcu a v živote som sa pohla ďalej. Áno, všetko, čo ste mi povedali o mojom ex sa splnilo. Tento rok ma kontaktoval, ale ja som mu nezdvihla telefón, lebo som si uvedomila, že to nie je pre mňa ten pravý partner a podvádzal ma. Povedali ste mi, že s ním nebudem šťastná, ale stretnem niekoho iného, kto bude lepší ako on. Stretla som jedného muža, volá sa XY. Vychádzame spolu dobre a stretávame sa takmer 2 mesiace. Neviem, či mi niekedy povie "Milujem ťa". Vidím, že sa o mňa veľmi stará. Ale neviem, čo ma s ním čaká, a či to má význam. Je to ten správny človek pre mňa a ten, ktorého ste mi spomínali, že bude lepší ako môj ex, je to ten, alebo musím čakať? Dúfam, že mi dáte nejakú dobrú radu a pomôžete mi správne sa rozhodnúť.

S pozdravom,
XX

Ďakujem za všetko...

Ahoj Palko,

prave jsem na ceste, dnesni meditace byla zase jina - lepsi, hlubsi. Delam male krucky, ale jsou tam Happy docetla jsem Norbekova, cvicim cviky na zada, medituji pri zlute svicce. Smutek pomalicku odchazi, veci jsem predala v klidu a s usmevem, XY plakal. A jeste jedna zajimavost, ve stredu jsem se sesla s XX od XZ, byvaleho manzela, bylo to moc prijemne, jejich malicka je kouzelna. XZ me vezl domu a zeptal se me, jestli by byla nadeje, ze bych se vratila Happy nebyla, ale zase jsi mel pravdu, kdyz jsi rikal, ze ten moment nastane, ale to uz to budu ja, kdo si bude vybirat. Prisla sice jindy, nez jsem cekala, proste az v tehdy, kdyz jsem to jak jsi mi mnohokrat opakovat "pustila". Je to tezko uveritelne Happy poradis mi, prosim, dalsi knizku na cteni?

Moc za vse dekuji a preji Vam s Marion krasne odpo!

Ľúbostná mágia

Ahojte Monika a Pavol,

super sa mam, som veeeelmi štastna, velmi ste mi pomohli, ďakujem pekne. Mam aj pracu, ktoru som chcela a prišiel aj priatel, s ktorým si viem predstavit buducnost, aj planujeme ju spolu, chceme si založit rodinku Happy. XY