Ďakovné listy od klientov

Ďakujem - nová šanca

Milý Pavol a Monika,

prijmite odo mňa obrovské ĎAKUJEM... Viem, že to so mnou nebolo vždy jednoduché. Avšak mohla som sa na Vás kedykoľvek obrátiť. Vypočuli ste ma, poradili, naviedli na správnu cestu...Som vďačná, že som našla stránku bielej mágie, pretože to zmenilo môj život. Nasmerovali ste ma na cestu pokoja, rozvahy, zdravého sebavedomia...ukázali ste mi, že k problémom sa dá pristupovať aj inak, nie ako som to robila predtým... Celkovo som pokojnejšia, vyrovnanejšia a čo je najdôležitejšie, som naozaj šťastná. Nielen preto, že mi do života prišla láska, ale naučila som sa byť šťastná aj sama so sebou, tešiť sa z toho čo je, neriešiť zbytočnosti. Všetky Vaše rady a usmernenia som si zobrala hlboko k srdcu. Teraz viem, kde som v minulosti robila chyby a snažím sa ich vyvarovať. Najmä v tom krásnom rodiacom sa vzťahu, v ktorom som dostala novú šancu...

Ďakujem aj celému tímu a prajem Vám veľa úspechov a spokojných klientov.

Vaša M.

Pohľadnica: Ďakujem

Ďakujem: Pohľadnica a darček

Vážená pani Daghan-Malenky,
ešte raz by som sa Vám chcela srdečne poďakovať. Ďakujem Vám za Vašu trpezlivosť a Vašu pomoc. Za to, že so mnou aj po takom dlhom čase stále spolupracujete a naďalej veríte môjmu resp. nášmu cieľu – je to pre mňa mimoriadne dôležité a veľmi si to cením. Srdečná vďaka!

Ten pestrofarebný kríž je darček, ktorý som priniesla z Kostariky. Ja mám tiež jeden Happy Veľmi sa mi páčil - je taký veselý!
A tie dva malé kríže, som priniesla z Ríma. Jeden pre Vás a jeden pre Vášho manžela. Ale prečo Vám stále prinesiem nejaký kríž, to veru neviem.
Ďakujem za všetko!

So srdečným pozdravom N