Ďakovné listy od klientov

Ďakujem mágia lásky

Ahoj Monika,

chcela by som Vám vyjadriť obrovské ĎAKUJEM, za všetko, čo ste pre mňa spravili a za všetok čas, ktorý ste mi venovali. Bolo to pre mňa veľmi zaujímavé, a zároveň vďaka knihám veľmi poučné. Viem, že sa Vám poslednú dobu so mnou moc dobre nespolupracovalo/nekomunikovalo za čo sa veľmi ospravedlňujem, ale spravila som všetko podľa inštrukcií, ktoré som dostala. Neviem, ako to pôjde ďalej s M., no uvedomila som si veľa chýb, ktoré som alebo sme robili, a vyzerá to byť na veľmi dobrej ceste. Začali sme spolu omnoho viac komunikovať, boli sme v nedeľu na rodinnej oslave, na ktorú ma v ten deň pozval. Ďakujem Vám obom - Tebe aj p. Malenkýmu, ktorý dúfam, že nebude na mňa spomínať až tak v zlom Happy. Ak by si mu mohla odovzdať moje poďakovanie, bola by som rada. Si veľmi milá a ochotná a rada som ťa spoznala. Rada som spoznala takých ľudí ako ste Vy - je zvláštne to, čo robíte, no zjavne to funguje a čo je asi najdôležitejšie: pomáha a učí ľudí.

Ešte raz Vám posielam veľké ĎAKUJEM!!!

A prajem Vám všetko dobré do budúcna.

S pozdravom Hana Happy

Kytica kvetov

2013_10_Salzburg
Milá Marion,
sprevádzaš ma už celý jeden rok a som veľmi šťastná, že existuješ. V ťažkej životnej situácii si bola pre mňa veľkým prínosom a viem, že sa na teba môžem vždy spoľahnúť!
Touto cestou by som sa ti rada za všetko ešte raz poďakovala a prajem ti veľa radosti s týmito kvetmi. Posielam pozdrav zo Salzburgu! Judith

Ďakujem biela mágia


2013_10_r
Milá Marion
prišiel čas, aby som sa ti za všetko poďakovala,1000000 x ďakujem za tvoj čas a úspešnú prácu !!!!!
V januári som sa na teba v zúfalej situácii obrátila, pretože sme sa s partnerom už druhýkrát rozišli a ja som ho nechcela stratiť. Už po prvom úvodnom rozhovore s tebou a tvojom konštatovaní, že L. a ja budeme v krátkom čase opäť spolu, som sa cítila oveľa lepšie. Každodenné meditácie, ktoré si mi odporučila sa okamžite stali neodmysliteľnou súčasťou môjho každodenného života a jasne som videla, ako dobre na mňa pôsobia a ako sa pomaly stávam vyrovnanejšou a pokojnejšou. Ale predovšetkým mi veľkú silu dodávali pravidelné telefonáty s tebou, pri ktorých si ma vždy znova a znova uistila, že všetko je v najlepšom poriadku, aj keď som bola niekedy netrpezlivá a bola som úplne na dne. Čerešničkou na torte bola potom aj osobná návšteva u teba spojená s meditáciami a rozhovormi v júli. O tri týždne neskôr, presne tak ako si mi predpovedala, sme mali L. a ja k sebe opäť blízko a milujeme sa tak, akoby sa nikdy nič nebolo stalo. Ďakujem, ďakujem, ďakujem!
Teraz by som mala na teba ešte jednu moju prosbu, a to nech naša ďalšia úloha na zosilnenie mágie lásky je rovnako úspešná až pokiaľ naša práca nebude korunovaná otázkou všetkých otázok od L. Avšak som si tebou úplne istá!! V každom prípade na sebe aj naďalej pracujem a som ti vďačná za všetku podporu, ktorej sa mi od teba dostáva.
Tisíc pozdravov – aj pre Pavla.
Tvoja vďačná a šťastná R.

Ľúbostná mágia - ďakujem

Ahoj Marion, môj muž je späť! 1000 krát ďakujem, tentokrát už využijem moju šancu! K. ♥

Ďakujem od Silvie

Osobné vyjadrenie a poďakovanie magičke a právničke Monike Slivovej.

V tomto krátkom liste, by som chcela uviesť pár krátkych viet ukončených poďakovaním. List je venovaný jednej dievčine, ktorá má nielen krásne srdce, ale aj vnútro. Monika, je žena, plná lásky a energie, ktorú vie rozdať každému človeku v jej blízkosti. Táto žena s čistou aurou a zmyslom pre pochopenie a priamosťou, je veľmi dobrou konzultantkou, do svojej práce zasväcuje hlavne srdce, chuť, zmysel, intuíciu, pochopenie a hlavne vzájomnú komunikáciu a spoluprácu. Jej práca je ohodnotená týmito slovami, ktoré jej týmto listom vzdávam a z celého srdca jej ďakujem za to, že vie človeka naviesť správnou cestou, ktorá nikdy ľahká nie je. Ale má zmysel…

S úctou a vďakou Silvia S.