Ďakovné listy od klientov

Všetko najlepšie k narodeninám

Ahoj Moni,

najprv ti chcem zapriat vsetko najlepsie k narodeninkam ❤️🎂. Velmi si mi pomohla preklenut obdobia v mojom zivote a vypocut ma, ked som potrebovala, aj ked si obcas znasala moje “litanie o nicom” 😃. Som stastna, ze som ta spoznala a hlavne osobne spoznala.

Dakujem 🌹❤️

Ľúbostná mágia - ďakujem

Dobrý deň pani Monika,

chcel by som sa poďakovať Vám, Pavlovi a pani Marion za všetko, čo ste pre mňa urobili. Už som to ani nečakal, že budeme niekedy spolu s mojou ex šťastní. No všetko, čo ste sľúbili sa stalo skutočnosťou a za to Vám patrí srdečná vďaka. Je to krásne a pritom také jednoduché, aspoň teraz, keď to človek všetko pochopí. Niekedy stačí ozaj málo ku šťastiu a Vy ste mi veľmi pomohli. Ďakujem Vám!!!

Dobrý deň pani Monika nehnevajte sa, že sa ozývam tak neskoro, no je to krásne, stále nemôžem tomu uveriť. Poprosil by som Vás niekedy o termín po telefóne.

Ďakujem, XY

Srdečná vďaka

Dobrý den, pane Pavle,

chtěla jsem Vám alespoň touhle formou vyjádřit své vřelé díky. Nejenom, co jste pro mě doposud delali, ale i na jakou cestu jste mě privedli. Vlastne vděčím díky Vám i XY. On mi ukázal jaká bych chtěla být, ostatně ve světle ve kterém jsem se předvedla, když jsme se potkali, ale i to..jaká zatím jsem (viz ten poslední vystup). Vám jsem vděčná a dlužím Vám obrovské díky hned za několik věci, ale asi největší uvědomění proběhlo teď ve ct, kdy jsem se na sebe podívala do zrcadla a řekla si: Stalo tě to hodně úsilí, netrapila ses hodně.. ale na To, jak ses v háji z toho rozchodu,tak ses silná a i přesto všechno dokážeš zářit jako sluníčko. Ostatne cim je temneji, tim vice musi clovek zarit. Za to Vám ještě jednou děkuji, protože to uvědomění..pro mě bylo teď to nejcennější.

Přeji Vám, Vaši rodině a kolegům, ať se Vám jenom daří.

XY