Ďakovné listy od klientov

Ďakujem Happy

Ahoj Monika a Pavol,

citim dnes potrebu napisat Vam obom a podakovat za tych 5 mesiacov, pocas ktorych ma sprevadzate na mojej ceste za novym Ja. Vdaka Vasej pomoci a radam sa postupne menim k vyrovnanejsiemu, optimistickejsiemu cloveku, akym som bola na zaciatku roka. Vidi to moje okolie, ale hlavne ja sama na sebe. Vcera som sa dozvedela, ze moj ex-snubenec, ktoreho som s Vami riesila zaciatkom roka, sa zasnubil...Myslela som, ze ma to na par dni "zlozi", ale dokazala som to prijat s pokojom v dusi a s nadejou, ze vsetko je tak, ako ma byt. Viem, ze ma caka este kusok cesty, ale to svetlo v dialke uz vidim a postupne k nemu smerujem. Viem, ze som jedinecna a preto si zasluzim len to najlepsie. Happy

Krasny den a cely tyzden prajem!
XY

Blahoželanie

K dnešným narodeninám Vám prajem Pavol všetko len to NAJLEPŠIE... a NAJKRAJŠIE... 😉
Som Vám neskutočne vďačná za všetko čo ste pre mňa urobili... zmenili ste mi život... 😘
XY

Veľká vďaka

Ahojte Monika a Pavol,

sorry, že som sa dlhšie neozvala, ale v lete som bola rozlietaná. Tým, že som aj zmenila prácu, tak som mala toho veľa, ale stále myslím na to, že Vám napíšem, aby ste to mohli aj zverejniť na vašej stránke. Inak sa mám fajn, vzťah napreduje, v robote sa učím nové veci a cítim sa fajn. Snažím sa aj meditovať stále. Môžete to uverejniť aj na vašej webstránke.

Klobúk dole pred Monikou a Pavlom, patrí im veľká vďaka za ich pomoc pre mňa v hodine dvanástej. Mala som dosť veľké psychické problémy, keď som prišla za Monikou, riešila som rozchod bezvýznamného vzťahu...Dohodli sme sa na postupe ako budeme spolu v kontakte, ako meditovať a čo čítať. Pekne to napredovalo so mnou. Čo sa týka peňazí, tak to bola jednorázová suma a žiadne ďalšie ťahanie peňazí, že ešte treba to a hento….ako všetci ostatní klamári naokolo. Priznám sa, že aj ja som sa dala oklamať a len ma mrzí, že som sa na bielu mágiu neobrátila skôr. Takže pre tých, ktorí by ste pochybovali o bielej mágii, ja môžem len odporučiť. Všetko fungovalo, keď sme si dohodli telefonické “stretko” s Monikou a Pavlom. Pravidelne sme boli v kontakte. Ja sa priznám, že som mala problém s čítaním doporučenej literatúry, lebo nie som veľký čitateľ, ale nakoniec som sa do toho s radosťou pustila a veľa mi to dalo. Meditácie boli pre mňa perfektné. A aby som sa dostala k tomu, ako sa mi s pomocou Moniky a Pavla zmenil život za 7 mesiacov, počas ktorých sa mi skutočne venovali. Prišiel mi do života muž, po ktorom som vždy túžila, verím, že mi ho poslali oni. Nakoniec som ešte aj zmenila prácu a som šťastná vďaka týmto ľuďom.

Keby tu neboli títo ľudia, ktovie, kde by som skončila. Patrí im veľká vďaka, sú to ľudia s veľkým Ľ. 

Ostávam s pozdravom. Mala som vďaka Vám aj krásne leto s frajerom, konečne sa necítim sama. ĎAKUJEM!!!

XY 

Ďakujem za stretnutie

Marion, je také príjemné byť u vás! Ak budem môcť prísť aj nabudúce, budem sa cítiť veľmi poctená.
Marion, ďakujem, ďakujem za to, že som ťa mohla v mojom živote spoznať.
Si pre mňa takým darom od Boha.

Pozitívna zmena

Moji milí

veľmi pekne ďakujem za nádherné blahoželanie!
Som veľmi šťastná, že môžem s Vami spolupracovať! Môj život sa už teraz veľmi zmenil k lepšiemu!

So srdečným pozdravom
XY