Ďakovné listy od klientov

SMS od bývalej klientky

Ahoj Monika!

Ako sa máš? A čo Pavol? Chcem sa Vám veľmi krásne poďakovať. Ale aj tak je to stále málo za to, čo ste pre mňa urobili. Dnes sú to 3 mesiace. Ja a on sme spolu, je to krásne a na pravom mieste tak, ako to má byť. Mám vysnívanú prácu, partnera a vás. Čo viac si môžem želať. Nepíšem naposledy. Takže do skorého počutia.

Ľúbim vás. 😍 XY

Mágia lásky - poďakovanie

Ahoj Monika, ahoj Pavol,

srdečne Vás touto cestou pozdravujem. Rád by som sa s Vami podelil o moje dojmy z našej spolupráce. Tento rok v máji to boli presne 3 roky čo sme spolu začali pracovať na mne, na mojich blokoch, strachoch... na mojom rozvode s partnerkou, na hľadaní cestičiek životom. Bolo toho neúrekom čo sme spolu zažili a kde ste ma posunuli. Náš prvotný cieľ s ktorým som sa na Vás obrátil bolo riešenie možnosti obnovy vzťahu s bývalou ženou. Ako postupne plynul čas, začali sa nám otvárať nové a nové možnosti. Možnosti, ktoré mi prišli do cesty prácou na sebe, štúdiom kníh, meditáciami, konzultáciami a trpezlivým prístupom od teba Pali a Monika, kedykoľvek keď som niečomu nerozumel, vždy ste mi povedali ako ďalej. A keď už som išiel veci vzdať, vždy ste ma citlivým slovom upokojili a ukázali mi cestu. Pochopil som, že v tejto oblasti neexistuje odpoveď, že kedy to už bude – kedy bude výsledok, kedy príde manželka, kedy budeme spolu... Všetko chce svoj čas, postup a trpezlivosť. Intenzívnou prácou na sebe, meditáciami, očistami, bylinkami, štúdiom kníh a pretavením prečítaného do bežného života sme dosiahli cieľ, ktorý sme na začiatku nemali – moje vyliečenie zo sennej nádchy. Od detstva som trpel alergiou a podarilo sa nám ju úplne vyliečiť. Ako čas plynul, začala sa nám ukazovať možnosť nového vzťahu. Dnes, vďaka Vám Pali a Monika mám krásny vzťah. Odkomunikovali sme si a spoločne sme sa dohodli, že pôvodný zámer s ktorým som Vás kontaktoval pred troma rokmi, už nebudeme napĺňať. Bolo by to dnes už úplne zbytočné. Aj keď to bolo na dosah, prišlo niečo oveľa krajšie. Ďakujem Vám za všetko čo ste pre mňa spravili. Ste úžasní. A tieto veci fungujú o sto dvesto. Naozaj. Každý kto váha, nech vyskúša. Ešte raz vďaka Vám za všetko. Teším sa na ďalšie stretnutie s Vami, na naše spoločné meditácie, semináre... No ale dosť už, lebo sa rozcítim.

Do skorého videnia 😊 XY

Ľúbostná mágia - veľká vďaka

Monicka zo srdiečka vam dakujem len ja viem aka som bola netrpezliva, a nedočkava, a že som musela vela na sebe popracovať, prečitať, prestudovať, ukludniť seba, najst vnutorný pokoj a rovnovahu. Vdaka vašim radam a trpezlivosti som vdacna za to, kde som, teraz som lepším človekom....Je čo ešte robiť sama so sebou, ale človek sa uči celý zivot asi, každu situáciu vie inak vyhodnotiť a tým padom zmeniť okolnosti, pohlad na danu vec, takže som stale v procese učenia sa....dakujem velmi pozdravujem Pavla a teba zlatík rada uvidím u seba, sedačka už prišla takže mas kde aj prespať Happy

Monicka posielam odporucanie...

Pred 2 rokmi ma zhoda okolnosti priviedla nakontaktovať sa na Moniku a Pavla. Moj osobný život bol po 5 ročnom vzťahu „troskach“ čo som si dovtedy myslelaHappy, s odstupom času musím povedať že nič lepšie sa mi nemohlo stať. Priatel sa so mnou rozišiel a moj sen mať kompaktnu rodinu, bol zrazu fuč. Požiadala som Pavla a Moniku a pomoc. Zo začiatku som bola veľmi nedočkava, ako každý hádam, neprestajne som sa pýtala čo treba urobiť aby sa dali veci do pohybu, kedy už nastane zvrat, chcela som priatela spať, verila som našej laske. Aj sa to po velmi kratkej dobe (3M) podarilo. Avšak veci v našom vzťahu zostali nemenne, a kedže ja som sa posúvala vo svojom osobnostnom živote, vdaka kniham a radam od Moniky a Pavla, on stal na mieste a ja som si zrazu uvedomila, že toto nechcem to nema význam. Bol späť, ale ja som bola inde. Neskutočne mi pomohli telefonaty s Pavlom a Monikou, ale hlavne otvorená mysel a vôľa hladať samu seba. Je to pravda, pokiaľ clovek zmeni seba zmeni sa všetko navôkol, veci sa daju do pohybu. Mám vzťak ku kniham, čiže aj predtým som čitala literaturu zameranu na osobnostný rozvoj, psychologiu atd. Čiže vdaka odporúčanej literatúre som urobila veľký pokrok sama v sebe. Nedočkavosť s ktorou som sa stále pýtala, kedy už konečne príde niekto, kto bude ten pravý, ma síce stála vela trpezlivosti, sa vyplatila. Dnes mám po svojom boku človeka, ktorý je presne taký, akého som si priala mať. A verím že všetko je tak, ako má byť. Netrpezlivosť je najhorší radca, viera a trpezlivosť pomaha a taktiež najst vnutornu rovnovahu a pokoj a to sa vdaka radám od Moniky a Pavla každému dostane.

Veľka vdaka 😊

XY