Ďakovné listy od klientov

Ďakujem: Kniha hostí

2014_09_mike_schmidt_1400

Milý tím,

Momentálne som už rok v starostlivosti firmy Daghan-Malenky. Teraz nastal definitívny koniec mojich problémov, vrátane správnej interpretácie smerovania mojich meditácií.
Finančné výdavky, ktoré som doteraz musel uhradiť za svoje sedenia, zodpovedajú 10 % toho, o čo by som bol prišiel, keby som nebol natrafil na túto firmu Daghan-Malenky.
Som vďačný za intenzívne vedenie a poradenstvo, vďaka čomu som sa v mojom živote vyhol najhoršiemu.
Teraz som otvorený v mojom srdci a rovnako aj v mojej duši.

Mike Schmidt

Mágia lásky - ďakujem!

Ahojte Monika a Pavol,

chcela by som sa Vam obom podakovat za vsetko co ste pre mna urobili. V prvom rade za Vas pristup, ktory bol neskutocny a za to ze ste ma vzdy vedeli povzbudit. To co ste dokazali je neuveritelne, ja sama este obcas neverim, ze to tak naozaj je.

Ale hlavne sa Vam chcem podakovat za to, ako ste zmenili moj pristup k zivotu. Som ovela pokojnejsia, stastnejsia a veselsia a nie je to len vdaka tomu ze sa mi vratil moj vztah. Ta zmena je celkova a ja sa citim skvelo. Vdaka Vam viem, ze vsetko v zivote sa da zvladnut a ze ked je mi tazko ma ma kto vypocut a poradit.

Dufam ze sa nam podari ostat v kontakte cely zivot a ze sa mi este niekedy podari Vas oboch navstivit.

Dakujem z celeho srdiecka

Vasa H.

E-mail skeptika

Dobrý večer/deň Marion Daghan Malenky

Je ohromné, že ste mňa jedného absolventa technickej univerzity, jedného realistu a skeptika, čo sa týka nadprirodzeného, dokázali presvedčiť o vašich schopnostiach. Aj vás to určite prekvapilo. Cieľ sme ešte síce nedosiahli, ale možno sa nám to spoločne podarí. Verím tomu a dúfam v to. To je môj veľký cieľ! Myslím si, že bez vás, nemám skoro žiadnu reálnu šancu.

To, čo ste mi dnes povedali, ma vedie k hlbokému zamysleniu, pohlo to so mnou a presvedčilo ma to.
Určite máte pravdu.

Rovnako si cením aj vaše etické zásady, ako ste mi ich objasnili. Je to tak správne, to viete dávno aj bez môjho potvrdenia.

Budem sa aj ďalej snažiť a ďalej dúfať... To viete.

Srdečne vás pozdravujem, budem sa tešiť na vašu odpoveď.