Ďakovné listy od klientov

Ľúbostná mágia: Ďakovná správa

Milá Marion!

Svoju ďakovnú správu som ti chcel poslať už dávno - ale trochu to trvalo! No na dobré sa čaká...a ty si ma učila, že mám byť trpezlivý. Winking
S XY to stále klape veľmi dobre. A keď sa predsa len vyskytnú problémy, snažím sa zostať pokojný, zbaviť sa môjho hnevu a zlých myšlienok a namiesto toho myslieť pozitívne. Je to niekedy ťažké a zatiaľ to ešte celkom dobre nefunguje.

So srdečným pozdravom, XY

Takže tu je moje hodnotenie, ktoré môžeš uverejniť aj na svojej webovej stránke.

Moja skúsenosť:
Vďaka tvojej pomoci si moja (ex)-partnerka opäť našla ku mne cestu! Hoci mne sa už situácia zdala byť beznádejná. Napriek mojej netrpezlivosti a napriek tomu, že termíny našich telefonátov sa niekedy bohužiaľ krátkodobo presúvali, si mi bez prestania dodávala odvahu a všetko sa udialo presne tak, ako si predpovedala. Všetkým záujemcom alebo pochybovačom môžem s plným presvedčením odporučiť, aby sa so svojimi aktuálnymi želaniami a starosťami s dôverou obrátili na Marion. Ďakujem zo srdca a prajem ti do budúcnosti veľa lásky!

S pozdravom, XY

Ďakujem za rozvoj...

[7.2.2016 9:59:18] XY: Premyslam o tom, ako by som zil keby som nespoznal Teba Darinka a Pala. Bol by som az do smrti v tom nevedomi ze?
[7.2.2016 10:00:22] XY: Dakujem ze si sa mi venovala a upriamila moju pozornost aj na inu realitu.