Ďakovné listy od klientov

Andrea - ľúbostná mágia

Ako prvé by som chcela povedať všetkým, ktorí našli túto stránku a pochybujú alebo sa nevedia rozhodnúť; že Marion vaše želanie naozaj splní!
Preto, ako Marion píše na svojej domovskej stránke, dobre si premyslite, čo si prajete, pretože sa to môže splniť!

Milá Marion
Chcela by som ti povedať úprimné a veľké ďakujem!
Myslím, že môj prípad nebol jednoduchý. Ale ty si tomu od samého začiatku verila a povzbudzovala si ma počas všetkých tých mesiacov.
Musíte sa naučiť mať trpezlivosť, veriť a vždy ísť ďalej, bez ohľadu na to, čo sa stane.
Aj keď tam boli určité prekážky a musela si ma medzičasom aj “nakopnúť”, nevzdala som sa.
A oplatilo sa to!
Niekedy ešte stále nemôžem uveriť tomu, že sme spolu a nie je to vždy ľahké, ale teraz spoločne rastieme v našom vzťahu.
Ešte raz srdečná vďaka za tvoju pomoc a tvoju láskyplnú podporu!
Si veľmi blízka môjmu srdcu a teším sa na osobné stretnutie s tebou!
Andrea

Ďakujem 2014

2014 01 Andi Ďakujem Biela mágia

Milá Marion a Pavol,
prajem vám pokojné a oddychové Vianoce. Dúfam, že sa vám bude páčiť dovolenka na vašom obľúbenom ostrove a teším sa, že v budúcom roku sa opäť v zdraví uvidíme.
Tento rok sme spoločne prešli ťažkú a tvrdú cestu a vy ste ma vždy znova a znova podržali a dodávali ste mi energiu. Touto cestou by som vám chcel ešte raz povedať moje najsrdečnejšie a najúprimnejšie ďakujem. Nosím vás vo svojom srdci a navždy budem vašim bojovníkom.
Andi

Ďakujem - úžasné rozhovory

Ahoj Monika,
ďakujem ti velmi pekne po našom rozhovore som zase o niečo šťastnejšia aj pokojnejšia je úžasne čo dokaže so mnou urobiť rozhovor s tebou a s Pavlom vždy mi date viac a viac energie, aby som sa citila lepšie a lepšie. Vďaka Vam obom citim sa silnejšia, B.

Ahoj Paľko,
ďakujem Ti za tvoje tvoje slova som už kludnejšia a silnejšia pokračovat dalej to ma posilnuje. Vela robia aj tvoje aj Monikine rozhovory a hlavne to že chcem byt šťastnou a najsť samu seba. Už aj on si všimol že som sa zmenila. Tak som odhodlana ist stale dalej. Ďakujem vam za všetko som vam vďačna za všetkých ktorym pomahate tak ako mne. Už sa tešim na prijemny telefonat s Tebou, B.

Ľúbostná mágia - nová šanca!

Dobrý deň Monika a Pavol,

ani neviem ako mám začať. Snáď asi tak, že to čo sa udialo počas toho ako som kontaktovala tím bielej mágie je neuveriteľné. Môj stav bol stratený a to doslova a do písmena. Šanca na vrátenie mojej lásky bola nulová. Ale... zobrali to do rúk anjeli bielej mágie. Ľudia to, čo oni dokážu, nedokáže nikto na svete!!!!! S mojou láskou sme už ani nekomunikovali, ale ako to zobrali do rúk Marion, Pavol a Monika sa všetko obrátilo ako blesk. Ani nie po týždni spolu komunikujeme, ako keby sa medzi nami nikdy nič nestalo. Dostávame novú šancu a ja neviem ako sa poďakovať týmto ľuďom, ktorý mi tak veľmi pomáhajú. Nehovoriac o tom, aký sú milí, priateľskí a vždy si nájdu na mňa čas, aj o polnoci. Nepracujeme spolu dlho, ale to, čo dokázali za taký krátky čas je božské. Ďakujem, ďakujem, ďakujem vám..... som nadšená z vašej práce a teraz už mám istotu na milión percent, že môj vzťah sa s vašou pomocou posunie do bodu, aký sme si zadali. Nie je slov ako vám poďakovať.... Asi len toľko, že začínam byť konečne a vážne veľmi šťastná.

E.