Ďakovné listy od klientov

E-mail: Ďakujem ľúbostná mágia

Milá Marion,
chcela by som Vám, Vašej rodine, Vašim spolupracovníkom a priateľom popriať zdravý, úspešný a dobrý nový rok 2016. Ja sa mám dobre. S mojím partnerom sme spolu šťastní. Za svoje šťastie som veľmi vďačná a zaobchádzam s ním láskyplne. Tu je jedna naša fotka, ktorú sme urobili na Nový rok. Dajte nám, prosím, svoje požehnanie.
Pred niekoľkými týždňami sa mi snívalo, že vaša kancelária a meditačné miestnosti boli v nejakej inej budove. V nejakom veľkom bloku, alebo rohovom dome s hrubými múrmi. S malými vežičkami a mohutnou bránou vyzeral prepychovo a pôsobivo.
Srdečne pozdravujem a prajem všetko dobré

SMS Ďakujem

Milá Marion,
hoci uplynulý rok začal smutne, bol to ten najkrajší rok v mojom živote. A každým dňom je to krajšie a krajšie. Chcem sa ti za to z celého srdca poďakovať. Posielam ti vrúcne objatie. Veľa pozdravov, S (môžeš to uverejniť aj na webovej stránke)

Ďakujem - kvety

Ďakujem - kvety
Za Tvoju neúnavnú podporu,
pomoc a nekonečnú trpezlivosť,
rovnako ako aj za všetky magické
energie, silu, lásku a zázrak pre NÁS,

veľké ďakujem!

Pohľadnica: Skoré uzdravenie

Pohľadnica: Skoré uzdravenie
Vážená pani Daghan-Malenky,

chcel by som Vám touto cestou popriať dobré a skoré uzdravenie, a veľa pozitívnych energií, ktoré podporujú Vás a Vašu prácu.

Urobili ste už pre mňa toľko veľa dobrého, že by som sa Vám rád revanšoval. Myslím na Vás a na to, že ste opäť zdravá.

Aj by som Vás znovu veľmi rád osobne stretol, pretože mi to vždy veľmi pomôže. Želám si, aby ste mi opäť dokázali pomôcť, a aby sa tak konečne splnilo moje želanie, ktoré si prajem z celého srdca.

Veľa lásky

Ďakujem za spoluprácu

Dobry vecer Monika, Pavol a Marion!

Chcem Vam z celeho srdiecka zazelat nadherny novy rok 2016, plny zdravia, lasky, splnenych snov.
Velmi pekne Vam dakujem za Vasu spolupracu a velmi si vazim, co pre mna robite.

Mile pozdravy
XY

Šťastný a úspešný Nový rok 2016!

Ahoj Monika,
ďalší rok je za nami. Veľmi ďakujem, že si ma sprevádzala krokmi, ktoré boli veľa krát ťažké samé zvládnuť, ale ty si mi pomohla vstať a vnímať cestu ľahšie a ísť ďalej… Veľká vďaka! Bez lásky bolí duša, bez zdravia telo, prajem ti zo srdiečka, aby ťa v Novom roku nič nebolelo a hlavne veľa sily, aby si mohla i ďalej pomáhať ľuďom, ktorý sa ocitnú v životnej núdzi…
Šťastný a úspešný Nový rok 2016 prajem!

Ochranná mágia

Monika, veľmi ti ĎAKUJEM ZA VŠETKO, čo si pre mňa urobila… Som veľmi rada, že sa Ti podarilo zo mňa urobiť iného človeka, respektíve človeka, akým som bola… t.j. vždy vyrehotaná, spokojná a šťastná… Po dlhom čase som to opäť ja, ale len a len vďaka tebe…
Ešte raz ti zo srdca veľmi ĎAKUJEM…!