Ďakovné listy od klientov

Návrat partnera: Ďakujem

2012_06_Anka1a
Milý Pavol a Marion!
Úvodom svojho listu Vás oboch srdečne pozdravujem. Píšem Vám tento list ako vyjadrenie najhlbšej vďaky za pomoc, ktorú ste mi poskytli. Zároveň chcem tento list adresovať aj všetkým tým, ktorí sa na Vás obracajú s nádejou a žiadosťou o pomoc v ťažkých životných situáciách.
Ja som urobila to isté pred určitým časom, keď som stratila muža, ktorého som veľmi milovala – odviedla mi ho iná žena. Pavol, Ty si mi vtedy dal nádej a povedal si mi, že ho môžem získať naspäť a že my dvaja môžeme nájsť opäť spoločné šťastie. Ukázal si mi cestu, po ktorej ísť. Nebola to ľahká cesta, ako si ma dopredu varoval, ale cesta práce na sebe, spoznávania svojich nedostatkov a predností. Spolu s Marion ste mi dodávali energiu dlhé mesiace a poctivo pracovali na poli mágie, kým ja som nasledovala Tvoje pokyny a pracovala na sebe – kúpele, meditácie, čítanie, sebavzdelávanie.
Výsledky sa ukazovali takmer okamžite, ale neboli hneď trvalé, situácia bola komplikovaná. Ty si ma však žiadal o trpezlivosť a mal si pravdu. Teraz mám svojho milovaného muža opäť pri sebe a obaja sa snažíme vybudovať náš vzťah odznova, tentokrát na pevných základoch.
Čítať viac...