Ďakovné listy od klientov

Moja cesta

Pred, asi tromi rokmi, som si myslela, že môj život je iba práca. Všetko sa točilo okolo nej. Pohltila celú moju dušu. Keď som vstávala, myslela som iba na prácu, líhala som si s myšlienkou na prácu. Pri dnešnej modernej technike môžem pracovať kdekoľvek, kde je internet. Keď sme boli na dovolenke, najprv sme sa spýtali, či majú wifi, až potom ostatné.

Komické, však.

V jeden zimný večer, pred Silvestrom, keď som už bola tak vyčerpaná z práce, že som sa už nevládala ani prezliecť, mi môj manžel po večeri oznámil, že má milenku a chce s ňou byť a odišiel.

Zrútil sa mi svet, boli sme bezdetní, máme spoločnú prácu. Manžel ostal doma a víkendy trávil mimo domu. Schudla som skoro 10kg. Podstúpila som operáciu. No, skoro som „zomrela“, a to pre chlapa.

Teraz to píšem ľahko, ale sranda to nebola.

Čítať viac...

Muž s veľkým M - ďakujem

Ahojky Moni,

ještě bych Ti ráda poslala pár fotek našeho malého pokladu. Děkuji ještě jednou za to, že díky Vám jsem si dala život dohromady, aby do něj mohl vstoupit ten muž s velkým M a společně jsme se mohli radovat z toho nejcennějšího pokladu - synka. Navždy Vám za to budu vděčná! Věřím, že se mi podaří dát do kupy i záležitost ohledně práce, jen teď od Vás potřebuji radu, jak dál.

Moni, to ja dekuji Vam! Pokud Vam to udela radost, nebo treba jen pomuze, budu potesena, kdyz si moje slova date na web jako zpetnou vazbu. Moc si Vas vazim a nikdy neprestanu byt vdecna ❤️❤️❤️

XY

Narodeniny

Ahoj Monika,

prajem ti zo srdca vsetko len to najkrasie a najlepsie k dnesnym narodeninam. Nech ta cesta sebaspoznania naplna a dovedie kam ma 😘💋 som stastna, ze ta poznam 😘

Prikladam ti aj jednu basnicku 😍
(z dôvodu ochrany autorských práv ju neuverejňujeme)