Ďakovné listy od klientov

Ďakujem za meditáciu

Ahoj Darinka chcem sa velmi podakovat za vcerajsi super vecer. Bolo mi uplne skvelo citil som sa ako na vianoce. Si skvela zena a aj kucharka. Dakujem. XY

Krásne narodeniny

🌹💐🎂🍾🍬

Ahoj Moni,

k Tvojim dnešným krásnym narodeninkám Ti želám veľa všetkého, čo potrebuješ, aby si bola stále šťastná, milovaná, zdravá a veľa energie, lebo jej nekonečne veľa a s láskou rozdávaš iným, ktorú ju potrebujú. Uži si v pohode a láske tento prekrásny deň, odkedy svojou prítomnosťou robíš obrovskú radosť svojej rodine a od určitého času aj nám – ostatným ľuďom ❤️.

S láskou XY 🍀

Všetko najlepšie k narodeninám

Ahoj Monika, prajem ti vsetko najlepsie k narodeninam ❤️ nech si stastna a spokojna. Dakujem ti za vsetku pomoc v zivote 😘 XY

Ďakujem za telefonát

Monicka neskutocne sa mi ulavilo po tvojom telefonate... vsetky pochybnosti zmizli.. dakujem XY

Mágia peňazí - ďakujem

Dobry vecer Darinka, nechcem teraz vecer vyrusovat,ale mam dobre spravy: dom je predany, uhrada mi nabehla, uz to len prebehne cez kataster.😄takze uz som stastny bezdomovec😉Pekny vikend prajem. Mozem Ti na buduci tyzden prezvonit? XY

SMS: Ďakujem

Darinko, dekuji moc za dnesni povidani a vedeni, uvedomila jsem si, ze mam byt privetivejsi, milejsi a dost veci nechat volne jit, nekdy se staram az prilis, hlavne to moc resim. Dekuji mooooc. Preji krasnou dobrou noc. XY Happy

Ľúbostná mágia

Dobrý deň pani Malenky,
Chcela by som sa Vám veľmi srdečne poďakovať za Vašu pomoc a podporu. Môj muž a ja žijeme spolu znovu harmonicky. Podnikáme spoločne znovu rôzne aktivity. Aj keď to nebolo so mnou vždy ľahké, dodržali ste svoj sľub.

Tiež ste mi otvorili oči, takže som mohla uvidieť svoje chyby a v budúcnosti ich už nebudem opakovať. Aj za to veľmi ďakujem. Môžem všetkým pochybovačom len povedať, že všetko, čo Vy poviete a napíšete je absolútna pravda. Vaša sila sa nedá opísať slovami. Prajem Vám a Vášmu tímu všetko len to najlepšie. Môj ďakovný e-mail môžete aj uverejniť.

E-mail: Ďakujem

Milá Marion,

Chcela by som sa ti z celého srdca poďakovať!
Pred nejakým časom som nevedela, kto som a čo chcem, bola som sama veľmi nepokojná a smutná, často sklamaná zo seba samej. Odkedy si mi odporučila meditácie, cítim sa lepšie, pokojnejšie a šťastnejšie. Nie vždy, ale veľmi často. A to je už samé o sebe pokrok!
Začala som behať a čoskoro si urobím aj kurz pre bežcov začiatočníkov, večer cvičím doma jogu a v krátkom čase sa chcem prihlásiť aj na intenzívny kurz jogy. Veľmi ma to teší!
Môj meditačný kurz som začala minulý víkend a strašne sa z toho teším. Zajtra si kúpim knižky o meditácii a vnútorných čakrách, chcem si o tom prečítať absolútne všetko. Meditácia vyvoláva vo mne úžasný pocit, spoznávam lásku, pokoj, kľud a vyrovnanosť, a tento pocit je jednoducho neopísateľný! A nikdy by som to nespoznala, keby si mi to nebola odporučila.
Ďakujem Marion, že si ma priviedla na túto cestu a mohla som týmto spôsobom spoznať príliv pozitívnej energie! Si skvelý človek! V tomto momente som jednoducho len šťastná a musela som sa s tebou o to podeliť!

Už sa teším na náš telefonát budúci týždeň! Dovtedy by som mala na teba len jedno prianie, naposledy si mi odporučila jednu knižku, ale nikde na tvojej stránke ju nemôžem nájsť. Možno by si mi mohla poslať link, kde by som mohla vyhľadať tebou odporúčanú literatúru. To by bolo skvelé.
Teším sa na tvoju odpoveď a prajem ti dovtedy veľa lásky.