Ďakovné listy od klientov

Ľúbostná mágia - ďakujem

…Odkedy mám Vašu ochrannú mágiu, tak závisť a zlé energie okolia už nepredstavujú viac pre mňa žiadny problém. Moja pozitívna energia už nie je viac narušovaná. Závistlivci rad za radom kapitulujú a môžu mi už jednoducho iba vychádzať v ústrety. Nemám viac pred Vami žiadny strach. Ďakujem každý deň milovanému Bohu a pri Vašich meditáciách nachádzam hlboké uvoľnenie a silu.

Teraz znovu žiarim. Susedia, priatelia a obdivovatelia sa okolo mňa priam točia. Ja sama som pokojná a plná lásky. Momentálne mám troch ctiteľov. Cítim, že jeden z nich je mojou druhou polovičkou. Neprajem si nič viac, ako vytvoriť s ním láskyplný partnerský vzťah. On je citlivý, veľkorysý a cítim sa pri ňom veľmi dobre.
Rituál pre spájanie partnerov mi pomohol. Ten pravý partner je teraz tu, aj keď to nie je ten, ktorého som pred pol rokom tak veľmi chcela. Dostala som oveľa viac, ako som očakávala. Ďakujem Vám za to z celého srdca. Tento spln Mesiaca je obzvlášť výnimočný…

Čítať viac...

Spájanie partnerov

Musím sa Ti ešte raz poriadne poďakovať: Škoda, že nie si niekde NABLÍZKU, poďakovala by som sa koláčom. Tým si ma konečne prebudila, a ukázala si mi, že sa správam ako dieťa. Marion, skutočne sa hanbím za to, že som sa tak správala. Naozaj sa bojím pred Tebou nabudúce hovoriť. Nechcem zničiť Tvoju ťažkú prácu, ktorú si do nás celých tých 5 mesiacov vkladala. Prosím, neznenáviď ma, teraz už chápem, že kvôli tým rituálom toho teraz bude pre ... priveľa a on zareaguje takto. Predtým mi to jednoducho nedocvaklo, taká som bola hlúpa. Všetko to vôbec nemuselo byť takto. Vôbec si nemusíš robiť starosti, už viac do toho neupadnem. Dnes som špeciálne bola preč. Myslím len na tvoje pozitívne slová z minula, že to nebude dlho trvať. A ja tomu pevne verím. Ďakujem Bohu za to, že existuješ, a prajem ti všetko len to najlepšie na tomto svete, ale predovšetkým zdravie. PS: Pre prípad, ak je to dôležité pre tvoju prácu: V posledných dňoch a dokonca aj dnes horí plameň sviečky normálne, nešľahá plameňmi. Dúfam, že je to dobré znamenie. Škoda, že nie si moja mama😰...A .

Exorcizmus

po 3 týždňoch: Aktuálne sa teraz cítim lepšie a myslím si, že tento týždeň už nebudem viac potrebovať vašu opateru. Meditujem každý deň a myslím si, že už čoskoro sa úplne zotavímLaugh. Pozdravujem.

po 6 týždňoch: Dobrý deň, Slávka.
Chcel by som sa vám veľmi poďakovať za vašu starostlivosť. Mám pocit, že som sa už úplne zotavil z môjho problému Happy a môžem žiť oveľa šťastnejšieHappy. Mohol by som zájsť až tak ďaleko a povedať, že už nebudem viac potrebovať vaše rituály Winking.
S pozdravom, Mohammad K…

Ďakujem za analýzu

Milá Monika a Pavol,
ďakujem za analýzu mojej momentálnej životnej situácie. Je pravdou, že si musím upratať svoju momentálnu existenciu a teší ma, že prekážky zvládnem, keď si urovnám ciele a priority.
Ďakujem aj za odporúčanú literatúru, mnohé knihy som už čítala a zaujali ma aj Vaše webové stránky.
Do budúcna by som mala záujem o veštecký rozbor budúcnosti, takže Vás budem určite kontaktovať, snáď by sa mi pošťastilo aj osobné stretnutie.
Ešte raz Vám ďakujem a želám všetko dobré.
XY.

Ľúbostná mágia: Úspešné hlásenie

Dobrý deň pani Daghan,
dúfam, že ste sa šťastlivo vrátili z dovolenky. Krátke úspešné hlásenie: Včera ma navštívila moja žena, tešila sa a zdržala sa tu od 14 do 23:00. Prešlo to bez hádok a bola skoro poslušná. Dnes sa mi znovu ozvala a na začiatok mi gratulovala. Takže ešte nie je všetko dosiahnuté, ale vyzerá to dobre. Ďalšie rozhovory máme naplánované. Uľavilo sa mi, ale budem aj naďalej bez tlaku s trpezlivosťou pracovať a meditovať. Ešte raz vám ďakujem a nezabudnite na mňa. Pozdravujem. K.