Ďakovné listy od klientov

Ľúbostná mágia - poďakovanie

Milá Marion,

mám pocit, že jednoduché poďakovanie ani nie je dostačujúce za to, čo si pre mňa urobila. Bez tvojich úžasných magických schopností, by som stála pred jednou veľkou katastrofou. Hrozilo, že všetko, moje manželstvo a rodina, sa rozpadne. Nič nepomáhalo. Žiadne dohováranie, žiadne mlčanie. A ako mávnutím čarovného prútika som sa dostala k Tebe. Všetka moja nádej, že sa môj manžel znovu vráti naspäť, ako som ho poznala, bola u Teba. Dodala si mi vždy toľko odvahy, keď si mi povedala, že všetko bude opäť v poriadku. A to sa aj skutočne stalo. Len vďaka Tebe som pochopila, čo sa s ním stalo. Vďaka Tebe som sa tiež naučila pracovať na sebe samej. Môj pohľad sa na veľa vecí zmenil. Prostredníctvom Teba som sa naučila, že nič nie je samozrejmé.

Tisíckrát ďakujem. Som taká šťastná, že existuješ.

S pozdravom

Pozdrav z facebooku

Ahoj Monika,

ako sa mas? Velmi casto na vas myslim..sme vo Svajciarsku..niekedy mi je za vami smutno..chybaju mi rozhovory s vami...dufam, ze si zdrava aj tvoja rodina 🙂 zelam si, aby som vas mohla niekedy stretnut aj nazivo 🙂

Jeeeej dakujem krasnee Happy Naozaj? Ja som myslela, ze urcite ste na mna zabudli 😬 velmi som rada a budem sa velmi tesit 🙂 Dakujeme krasne a nech sa dariiiiii Happy Krasny vecer Happy XY

Srdečná vďaka

Milá Marion,

od piatku som znovu doma v Bavorsku a chcel by som sa Ti ešte raz veľmi pekne poďakovať za srdečné privítanie minulú stredu a za čas, ktorý si mi venovala.

Teraz viem viac ako kedykoľvek predtým, že ja alebo moja záležitosť je u Teba v dobrých a správnych rukách. Stretnutie s Tebou mi dalo veľa odvahy a novej viery. Atmosféra & sila/energia v Tvojom priestore bola neuveriteľná, dokonca aj ja sám ako laik v takýchto veciach som cítil, že je tam niečo iné, ako v akýchkoľvek iných miestnostiach, v ktorých som doteraz bol.

XY je už od piatku na týždeň odcestovaná, ale neviem kde. Urobím všetko, čo je v mojich silách, aby som sa riadil Tvojimi radami a tiež som sa sám ďalej rozvíjal.

Zo srdca veľa srdečných pozdravov Tebe (a tiež Agnes, s ktorou som mal príjemný rozhovor) od
XY

Kvetinový pozdrav

Malý kvetinový pozdrav Ďakujem

Moja milá Marion,

jeden malý kvetinový pozdrav odo mňa, aby si nebola smutná z toho, že Vaša dovolenka sa už skončila.

kvetinovy_pozdrav_dakujem
So srdečným pozdravom, Tvoja XY

Ďakujem za Tvoju pomoc

Ďakujem za Tvoju pomoc
Milá Marion,

nemôžem Ti zavolať, pretože si veľmi zaneprázdnená, tak by som Ti rada aspoň takto vyjadrila svoju vďačnosť za Tvoju pomoc. Dúfam, že z nej budeš mať veľkú radosť. Prajem Ti pekný deň.

Ďakujem za Tvoju pomoc Kvety
S pozdravom, XY